Доля звела їх знову разом: Мурат Налчаджиоглу і Ані Лорак покинули місця, де були, і опинилися поруч

Колишній чоловік Ані Лорак турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу після розставання з молодою дружиною вирушив з 12-річною дочкою на відпочинок в ОАЕ, куди скоро приїде і її мама. Збіг?

У 2019 році українська співачка Ані Лорак, яка вже багато років проживає і будує кар’єру в Росії, після чуток про зради свого турецького чоловіка Мурата Налчаджиоглу, який більшу частину часу проводив в Україні, поставила жирну крапку в їхніх сімейних стосунках і офіційно розлучилася. Незважаючи на це, подружжю вдалося зберегти між собою непогані стосунки. Загальна дочка Софія по черзі проводила час то з татом, то з мамою, що не заважало батькам вибудовувати нові стосунки вже з іншими партнерами.

Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу
Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу

Налчаджиоглу майже відразу почав зустрічатися з молодою київською візажисткою Лілією Реус, яка на думку користувачів мережі, була просто копією Лорак. Влітку 2023 року пара навіть зіграла весілля, однак через 4 місяці в інформаційному просторі вже поповзли чутки, що Реус і турецький бізнесмен розлучилися. І хоча саме подружжя відмовляється коментувати своє особисте життя, є багато фактів, які можуть свідчити, що це правда.

Мурат Налчаджиоглу та Лілія Реус - вже в минулому
Мурат Налчаджиоглу та Лілія Реус – вже в минулому

Лорак також завела новий роман з іспанським інструктором з йоги Ісааком Віджраку, щоправда, деякі її шанувальники вважають його “постановним”. Однак це не заважає співачці з’являтися з новим іноземним шанувальником на публічних заходах, робити з ним сімейні фотосесії за участю доньки.

Ані Лорак з іспанським інструктором з йоги Ісааком Віджраку
Ані Лорак з іспанським інструктором з йоги Ісааком Віджраку
Ані Лорак на сімейній фотосесії
Ані Лорак на сімейній фотосесії

Грудень, зважаючи на все, Софія проводила з мамою та її бойфрендом, а вже Новий рік вирушила зустрічати в ОАЕ разом з батьком та його веселою компанією. Судячи з знімків, які з’являються у їхніх мікроблогах, вони і досі там.

Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу разом із донькою в ОАЕ

А нещодавно стало відомо, що до Дубая з концертами приїжджає Ані Лорак. Співачка вже зробила анонс свого виступу на фестивалі “Жара”.

Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу разом із донькою в ОАЕ
Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу разом із донькою в ОАЕ

Швидше за все, її дочка Соня разом зі своїм татом теж будуть там. А в той час, як Налчаджиоглу насолоджується відпочинком в ОАЕ, його колишня молода дружина Лілія Реус радіє новому снігу в Ірпені і, зважаючи на все, теж не сумує.

Лілія Реус
Лілія Реус

Схожі статті

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.