Зірка Сніданку Олександр Попов одружився і розповів про весілля: “Повінчалися просто удвох, нікого не було”

Знаменитий український телеведучий Олександр Попов, який довго вважався холостяком, нарешті зізнався, що одружився і навіть повінчався. Усі деталі в матеріалі.

Ще декілька років тому Олександра Попова всерйоз підозрювали у таємному романі з Тіною Кароль. Хоча цей тандем і програвав версії про любовні стосунки між поп-дівою і Даном Баланом, все одно мав місце в мережі.

Тіна Кароль і Олександр Попов
Зірка Сніданку Олександр Попов розповів, що одружився

Однак зараз зрозуміло, що ніякого майбутнього у цих двох точно не може бути, адже телеведучий днями зізнався, що нарешті одружився. Зважаючи на поточні події та важкий емоційний стан, пара прийняла рішення розписатися тихо та без гостей. Насправді весілля мало відбутися ще 2022-го, але швидко стало зрозуміло, що дані плани будуть зруйновані і якось владнати цю ситуацію буде достатньо важко, адже зірок, які грали весілля серйозно засуджували за веселощі.

Зірка Сніданку Олександр Попов розповів, що одружився

Олександр Попов одружився і розповів про весілля

Так, зірка увесь цей час будував стосунки зі стилістом з телеканалу. З самого початку стосунки з Галиною не задалися, але з їхнім розвитком стало зрозуміло чому – зародилося кохання. Хоча поладнати їм було важко саме через характер Олександра.

Пара повінчалася. За словами Попова, церемонія проходила в недобудованій церкві.

“Ми повінчалися просто удвох, нікого не було. Було прикольно те, що у нас весілля було в церкві, вона ще не добудована від слова зовсім. Плитка була затягнута поліетиленом, там будівельні ліси стоять, одна ікона. І ми були першими, хто повінчався там”

Журналіст при цьому не розповів чи планують вони з дружиною влаштовувати велике торжество, на яке зможуть прийти його колеги, родичі та друзі. Так само в доступі поки немає кадрів з вінчання та після нього.

Зірка Сніданку Олександр Попов розповів, що одружився

Пропозицію руки і серця Олександр Попов зробив своїй обраниці під час їхньої поїздки до Риму. Попри невдалий початок та знайомство, пара змогла подолати цю перепону та знайшла своє щастя в обіймах одне одного.

Схожі статті

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.