Мішина поскаржилася на ціни відпочинку в Таїланді: дорогий пляж, кава та мохіто – “Я чуть не поперхнулася”

Українська акторка Ксенія Мішина продовжує знайомити своїх шанувальників з колоритом, культурою та особливостями в Таїланді. Цього разу знаменитість розповіла про ціни.

Наприкінці грудня зірка поділилася з підписниками свого фотоблогу, що вирушила з сином Платоном на море. Ксенія оприлюднює щасливі кадри з відпочинку, попри те, що деякі користувачі мережі залишаються від цього не у захваті, мовляв, такі дорогі відпустки зараз не на часі.

Ксенія Мішина потрапила до лікарні
Мішина поскаржилася на ціни відпочинку в Таїланді

Поступово, але акторка ознайомлює шанувальників з місцевою красою та дивує історіями. Зокрема, нещодавно її обурила поведінка росіянки, на яку вона натрапила випадково. Жінка просто в магазині дозволила собі обізвати свою доньку. Ксенія не приховує, що була дуже шокована.

Втім, кадри неймовірної природи в її Instagram, все ж таки переживають. До слова, Мішина розповіла, що залишилася здивованою від ціни за чистий пляж на приватній території. За чималі кошти всі охочі мають змогу побачити неабияку незрівнянну красу.

“На приватних територіях та пляжах можна побачити таку красу. Перебування на такому пляжі та користування басейном коштує 5500 грн з дорослого та 3000 з дитини”, – розповіла Ксенія.

Мішина поскаржилася на ціни відпочинку в Таїланді

Так, чистота в Таїланді варта чималих коштів, проте і це ще не все. Неабияке здивування акторка отримала, коли побачила рахунок за випиту каву та мохіто. Зізналася, що таку суму отримати вона взагалі не очікувала.

“Я випила каву, малий мохіто. Мені дали рахунок на 1000 грн, я чуть не поперхнулася, взагалі не очікувала!!!! Особливо, коли ціни в магазинах набагато дешевше ніж у нас”, – зізналася акторка.

Мішина поскаржилася на ціни відпочинку в Таїланді

Після того, як зірка розповіла про витрачені кошти на відпочинку, деякі підписники почали писати, мовляв, здивовані, що зірки рахують ціни. Однак, очевидно, що для неї це є повною нормою. Навела приклад Марка Цукерберґа, який теж так робить.

Мішина поскаржилася на ціни відпочинку в Таїланді

Схожі статті

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.

Андрій Данилко розповів про своє весілля та зробив неймовірне зізнання про наречену: “Дуже трепетний момент”

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко вперше розповів про своє весілля та зізнався, яким його бачить. Що очікує на наречену артиста?

Позитив зізнався, що стане батьком та розсекретив, хто подарує йому первістка: “Найкращий друг та мотиватор”

Довгий час про особисте життя відомого українського виконавця Позитива нічого не було чути. Чоловік уникав питань про романтичні стосунки. Проте, настав час і він розповів правду.

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?