Вагітна Ребрик вперше розповіла про сімейну традицію у своїх батьків: така новорічна звичка зближує рідних

Спільні сімейні звички завжди зближають всіх рідних. Українська телеведуча Лілія Ребрик вперше розповіла та показала, яку традицію започаткували її батьки.

Відомо, що знаменитість в очікуванні на ще одне дивно. Ребрик стане мамою втретє і теж донечки. Цікаво, але зірка відверто зізнавалася, вона хотіла б спробувати себе в ролі мами хлопчика, однак і третій дівчинці дуже зраділа. А ось чоловік, відомий танцюрист Андрій Дикий, чомусь відразу був переконаний, що дружина носить під серцем саме доньку.

Зауважимо, не всі пересічні громадяни щиро пораділи за зірку, оскільки переконані, що в її третій вагітності є своя вигода. Деякі висловлювалися, що пара наважилася на третю дитину, аби чоловік мав змогу не йти захищати країну, в разі необхідності. Лілія не стала мовчати та заявила, що вони давно її хотіли.

Лілія Ребрик показала свій розкішний заміський будинок
Вагітна Ребрик вперше розповіла про сімейну традицію у своїх батьків

До слова, на тлі всього хейту та подій в Україні, акторка не забуває радіти митям життя, а також за своїх дітей, чоловіка та близьких. Зокрема, Лілія Ребрик вирушила до рідного дому, щоб провести свята з батьками. Вона розповіла, що її мама започаткувала дуже гарну сімейну традицію. Щороку на свято вони дарують нову прикрасу на ялинку.

Каже, що матуся має іграшки ще з її дитинства, і постійно оновлює колекцію іграшками, які їй дарують онучки. Така традиція дуже зближає та дає відчуття віри в новорічне диво.

Вагітна Ребрик вперше розповіла про сімейну традицію у своїх батьків

Нагадуємо, 23 грудня Лілія Ребрик та Андрій Дикий відсвяткували 12 річницю стосунків. Пара виховує двох доньок – 11-річну Діану та 5-річну Поліну. Вже цієї весни родина буде радіти поповненню, оскільки має народитися третя донечка. Втім, подружжя над ім’ям дитини ще думає.

Схожі статті

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.