15-річний син Потапа ігнорує батька? Ірина Горова більше не приховує правду про сімейні стосунки з колишнім

Знаменита українська продюсерка Ірина Горова вперше прокоментувала новини про те, що її син від Потапа Андрій навмисно проігнорував батька в інтервʼю.

У публіки завжди складалася думка, що у Потапа дуже близькі стосунки зі своїм єдиним сином Андрієм. Продюсер завжди намагався проводити час зі своїм спадкоємцем, постійно виводив його в світ, робив спільні публікації. Власним нащадком він тішився та хизувався. І ні для кого не було секретом, що Андрій брав приклад зі свого тата. Це було помітно з його стилю, манери говорити та інших нюансів, які говорять про серйозний вплив однієї людини на іншу.

Ірина Горова розповіла, чи дійсно її син Андрій ігнорує Потапа

Потап та Ірина Горова з дітьми
Ірина Горова розповіла, чи дійсно її син Андрій ігнорує Потапа

Але після 24 лютого репутація артиста зазнала серйозних хвилювань. Зокрема, зірку до сих пір критикують в мережі не бажання продюсера повертатися до України, а також його творчість, яка викликала більше хейту, ніж вдоволення.

Не менш цікавим нюансом було ігнорування Андрієм свого батька під час останнього інтерв’ю. З цього журналісти зробили висновок, що між сином та татом не все добре. Вже незабаром в мережі з’явилися новини про імовірний конфлікт в сім’ї. Однак, нещодавно Ірина Горова дала ексклюзивний коментар, в якому відповіла на гарячі питання, що так цікавлять не тільки пресу, але й читачів.

“Він не проігнорував. Немає скритого посилу. Він його дуже любить, поважає. Це придумана якась суперновина. Навпаки, вони дуже багато спілкуються, підтримують один одного. І на новорічні свята Андрій буде з батьком”

Колишня дружина Потапа Ірина Горова зізналася йому у коханні
Ірина Горова розповіла, чи дійсно її син Андрій ігнорує Потапа

Цікаво, що раніше зимові свята Андрій зазвичай проводив зі своєю матір’ю та сестрою, а Потап тим часом був разом з Настею Каменських. Тим паче, що користувачі помічали прохолодні стосунки між зірковою мачухою та пасинком. Втім, не так давно Потап показував, як вони разом снідають, тож цілком імовірно, що свято родина також провела разом, а усі плітки про майбутнє розлучення Насті та Олексія, а також погані стосунки між батьком та сином не мають жодного підгрунтя.

Схожі статті

Колишня кохана Андрія Данилка розповіла про те, як негарно його покинула: навіть не розмовляли після цього

Знаменита українська акторка Радмила Щеголова, яка колись тісно співпрацювала з Андрієм Данилком вперше розповіла про стосунки з ним та відповіла на питання про роман.

І все-таки четвертого не вистачає: Ребрик зворушила смішним відео з трьома доньками та чоловіком у рожевому

Прекрасна дружна сім'я - троє чудових дочок, мила собачка, але чогось все одно не вистачає. Лілія Ребрик та Андрій Дикий натякнули на четверту дитину.

Тіна Кароль несподівано змінила колір волосся: відмінно поєднується з білим платтям та червоною помадою

Співачка Тіна Кароль готова йти на будь-які експерименти з образами, щоби привернути увагу публіки. Реакція шанувальників завжди перевершує всі очікування.

Український парубок на ровері: 52-річний колумбійський суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво змінив ім’я

Відомий український шеф-кухар з колумбійським корінням Ектор Хіменес-Браво вразив раптовим рішенням змінити своє ім'я. Ким став відомий кулінар?

Живе своє найкраще життя: дочка Сумської Паперна знімається в російському кіно і ходить на червоні доріжки

Дочка Ольги Сумської Тоня Паперна багато років тому переїхала до Москви. Зараз вона живе своє найкраще життя, відвідує червоні доріжки та знімається в серіалі.

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?