Сплячу не з Потапом Настю Каменських сфотографували і показали в Мережі: диван не пустує і без чоловіка

Співачка Настя Каменських останнім часом рідко говорить про свого чоловіка Олексія Потапенка. Зник продюсер з її соцмереж. З ким проводить час артистка, доки її чоловік десь "пропадає"?

Протягом усього минулого року в Мережі постійно обговорювали стосунки між найвідомішою парою українського шоубізу – Насті Каменських та Потапа. Подейкують, що пара вже розлучилася, проте саме подружжя офіційно оголошувати про це поки не поспішає. Мовчання Потапа та Насті провокує ще більше чуток.

Настя Каменських та Потап
Настя Каменських та Потап

Так, нещодавно скандальний блогер Богдан Беспалов, який стверджує, що знає всі таємниці знаменитостей, оголосив, що нібито у співачки вже з’явився новий покровитель, проте вона продовжує підтримувати стосунки з чоловіком через спільні проєкти.

Настя Каменських
Настя Каменських

Зокрема перед Новим роком пара разом з’їздила до промотуру, де просували на латиноамериканський музичний ринок нову пісню артистки іспанською мовою. Пробувши кілька тижнів в Америці, Потап і Каменських знову роз’їхалися по різних країнах, а ближче до Нового року обидва повернулися в Україну і насамперед повідомили, що мають намір зустрічати свята “з найближчими та рідними”, але при цьому не уточнили, хто входить до цього “близького кола”.

Настя Каменських та Потап роз'їхалися по різних країнах
Настя Каменських та Потап роз’їхалися по різних країнах

А сьогодні, 5 січня, Настя вперше вийшла на зв’язок та показала, як провела перші дні 2024 року. У кадрі спляча співачка лежить на дивані разом зі своєю улюбленою собакою – болонкою на прізвисько Мімі.

У коментарях артистка зазначила, що зараз у неї настав період перезавантаження, який після важкого початку року (нагадаємо, що останнім часом Україна щодня зазнає масових атак з боку Росії), їй необхідно налаштуватися на “продуктивний рік”.

“Мені у цьому дуже допомагають книги чи кіно, з ними я кидаюся ніби в іншу реальність”, – написала Каменських.

Де в цей час був Потап невідомо. Можливо, знову поїхав за кордон по важливих справах. Нагадаємо, практично весь минулий рік Олексій Потапенко провів за межами території України, за що неодноразово наривався на критику від шанувальників.

Схожі статті

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.

Андрій Данилко розповів про своє весілля та зробив неймовірне зізнання про наречену: “Дуже трепетний момент”

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко вперше розповів про своє весілля та зізнався, яким його бачить. Що очікує на наречену артиста?

Позитив зізнався, що стане батьком та розсекретив, хто подарує йому первістка: “Найкращий друг та мотиватор”

Довгий час про особисте життя відомого українського виконавця Позитива нічого не було чути. Чоловік уникав питань про романтичні стосунки. Проте, настав час і він розповів правду.

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?