Дружина Романа Сасанчина показала нове помешкання: чому молоде подружжя відмовилось від квартири в столиці?

Співак Роман Сасанчин живе разом зі своєю дружиною та маленькою донечкою. Молода сім'я мешкала у власній квартирі в Києві, однак днями неочікувано переїхала до орендованого житла, що стало причиною?

21-річний виконавець Роман Сасанчин двічі здобував перемогу в співочому талант-шоу “Голос країни”. У 2020 році юнак отримав головну нагороду проєкту – квартиру в передмісті Києва. У нещодавньому інтерв’ю для програми ЖВЛ Роман зізнався, що самотужки заробляє кошти на ремонт, але не своїм талантом, а фізичною роботою. Хоч квартира не завершена та потребує ще багато роботи і коштів, донедавна Роман зі своєю обраницею, блогеркою Іванною, донькою Елізабет та двома котиками проживав саме тут.

Як виглядає орендована квартира Романа Сасанчина: переїхав зі столиці у Чортків
Як виглядає орендована квартира Романа Сасанчина: переїхав зі столиці у Чортків

Днями шанувальники були приголомшені новиною про переїзд родини. У своєму фотоблозі в Instagram Іванка повідомила про раптові зміни та пообіцяла розповісти, що ж стало причиною. В Insta-storie дівчини з’явився огляд на нову орендовану оселю:

“Ну що, нехай буде той самий рум-тур. Перше, це наша спальня, тут такий міні-балкончик, комп’ютерний столик, шафа, ліжко, комод і телевізор. Йдемо далі, тут коридор, там кімната ще одна, але вона повністю пуста, ми її взагалі не чіпаємо, навіть не опалюємо, тому що вона нам не потрібна. Тут туалет, тут душ, ну і тут сама кухня, теж дуже просторо, дуже класно, комфортно. Вигляд з вікна просто неймовірний”, – розповідає Іванна.

Як виглядає орендована квартира Романа Сасанчина: переїхав зі столиці у Чортків
Як виглядає орендована квартира Романа Сасанчина: переїхав зі столиці у Чортків

У відео молодої матусі засвітилась і донька, однак Романа вдома не було. Іванна детальніше розповіла про дизайн квартири, кухню прикрашає мармурова підлога, на що дівчина поскаржилась, адже доводиться мити її щодня. Також у ванній кімнаті є дзеркало з трендовою підсвіткою, чому обраниця Сасанчина дуже задоволена. А також власники квартири дозволили молодій сім’ї проживати з домашніми улюбленцями. Оренда цієї двокімнатної квартири обходиться у 8000 гривень.

Як виглядає орендована квартира Романа Сасанчина: переїхав зі столиці у Чортків
Як виглядає орендована квартира Романа Сасанчина: переїхав зі столиці у Чортків

“Так як всі питають мене, що сталось, чому ми орендуємо житло, говорю вам. Пам’ятаєте я розповідала, що я їхала в село, хотіла трішки з рідними побути, відсвяткувати там свята, день народження малої, але стались трішки невеличкі проблеми, які змусили нас поїхати. Так як в Києві були сильні обстріли, ми вирішили краще не їхати, зняти десь ще житло на місяць. Я хотіла в Тернополі, але ми не змогли нічого знайти. 31 ми приїхали, почали шукати, а 1 вже заселились”, – пояснила Іванна.

Також дівчина додала, що переїзд є тимчасовим, наразі сім’я планує залишитись у Чорткові на 2 місяці.

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.