Дівчина Дантеса Кацуріна не зважає на стереотипи: сама привела коханого на побачення. Відпочивають від дітей

Український шоумен Володимир Дантес розповів про побачення, на яке його привела кохана дівчина, бізнесвумен Даша Кацуріна. Парочка вирішила підкріпитися в одному із закладів.

Спочатку у своєму Instagram-блозі Володимир Дантес неабияк стривожив шанувальників, оскільки оприлюднив неочікуваний кадр, який зробив у лікарні. Втім, як виявилося, шоумен вирішив поставити вітамінну крапельницю, що є дуже корисним для нашого організму.

Кацуріна сама привела коханого на побачення

В дописі співак пожартував, мовляв, привів Кацуріну на таке оригінальне післясвяткове побачення. Так, поруч з ним справді сиділа його дівчина, яка, імовірно, теж ставила собі вітамінну крапельницю.

Дантес розповів про побачення з Кацуріною

Далі співак поділився відео, де перебував з коханою в закладі громадського харчування, смакував з нею їжею та насолоджувався її компанією. Зазначив, що на це побачення вона сама його привела.

Кацуріна сама привела коханого на побачення

Цікаво, попри те, що їхні колишні – співачка Надя Дорофєєва та ресторатора Михайло Кацурін вже одружилися, Володимир зізнався, що з цим відповідальним рішенням вони з Дашею поспішати не хочуть, мовляв, пройшло ще мало часу.

До речі, нещодавно Дорофєєва розсекретила, чи підтримує вона зв’язок з Дантесом. За словами артистки, вони не спілкуються. Однак в його дівчини, Даші Кацуріної ситуація дещо інакша, оскільки вони з Михайлом виховують двох спадкоємців – 7-річну Олександру та 2-річного Івана, тому мають домовлятися про зустрічі дітей з батьком.

Нагадаємо, повідомити про своє розлучення Володимир Дантес та Надя Дорофєєва наважилися у березні 2022 року. Згодом стало відомо, що співачка закрутила роман з другом родини – Мішею Кацуріним. З вересня 2022 року шоумен перебуває у стосунках з бізнесвумен Дашею Кацуріною.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.