Білий шовк і дороге хутро: Кароль знайшла ідеальну сучасної Снігуроньки – “Правду знає той, хто…”

Тіна Кароль заінтригувала своїх шанувальників новими фото у розкішній білій сукні, проте більше вразив її коментар, де зустрічається слово "любов". Як відреагували шанувальники?

Протягом своєї зіркової кар’єри співачка Тіна Кароль приміряла на себе багато різних образів – починаючи від зухвалого дівчиська, закінчуючи розкішною дівою у стилі золотого Голлівуду. Так, напередодні артистка знову здивувала шанувальників, з’явившись на знімках у неймовірно красивій білій сукні з шовку, з глибоким V-подібним декольте, обрамленим білим натуральним хутром. Волосся артистки було красиво покладене, на обличчі трохи помітний макіяж.

Тіна Кароль засвітилася у довгій білій сукні і несподівано заговорила про кохання
Тіна Кароль засвітилася у довгій білій сукні і несподівано заговорила про кохання

“Правду знає той, хто у коханні вічно молоді”,- коротко підписала публікацію Кароль, чим дуже зацікавила шанувальників.

Реакція фанатів була миттєвою. Всі обсипали Тіну компліментами, багато хто навіть згадав її ефектні вбрання на “Танцях із зірками”, які часом були навіть надто відвертими, що завжди викликало чимало “дискусій” у Мережі. Деяким здалося, що артистка в цьому образі дуже нагадує Снігуроньку.

“Тіна у сукні снігуроньки”, “Точно! Я все не могла згадати, що вона мені нагадує, ця, сукня”,- писали в коментарях.

А поки шанувальники обговорюють її чарівний образ у білій сукні та гадають, що означають її слова про кохання, артистка продовжує насолоджуватися відпочинком у Карпатах разом зі своїм дорослим сином Веніаміном, який прилетів із Великобританії, щоб провести канікули з мамою. Разом вони катаються на лижах, багато гуляють околицями та вже побували у знаменитому контактному зоопарку.  Усі фото можна побачити у “сториз” Кароль у Instagram.

Тіна Кароль із сином у Буковелі
Тіна Кароль із сином у Буковелі

Нагадаємо, що Тіна Кароль після смерті свого чоловіка – продюсера Євгена Огіра, за 10 років жодного разу офіційно ні з ким не зустрічалася, хоча їй і приписували романи з Даном Баланом, а також із якимсь “загадковим мільйонером”, ім’я якого так ніхто і не наважився вимовити. Сама ж артистка запевняє, що досі самотня і єдиний чоловік у її житті – це єдиний син.

Схожі статті

“У нього є коханка?”: 28-річна Аліна Гросу зізналася, чому приховує обличчя свого офіційного чоловіка

Відома виконавиця Аліна Гросу не поспішає ділитися інформацією про свого обранця. Й хоча зірка публікує спільні фото, обличчя коханого завжди залишається за кадром. Що приховує жінка?

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.