Як виглядає наймодніша джинсова спідниця та за версією солістки ВІА-Гри: ідеально до светра в дірку

Співачка Надія Мейхер, яка тепер є дизайнеркою, сама диктує моду. Як за версією колишньої солістки "ВІА-Гри" виглядає образ із джинсовою спідницею та в'язаним вручну светром.

Після виходу з гурту “ВІА-Гра” співачка Надія Мейхер уже встигла спробувати себе у різних творчих професіях. Спочатку вона виконувала зі сцени класичний репертуар та співала романси іноземними мовами, потім знялася у серіалі і навіть була провідною однією із програм на українському телебаченні. Також Мейхер засвітилася у популярному танцювальному проєкті “Танці із зірками” у 2020 році, де вразила глядачів не лише своєю розтяжкою та пластичністю, а й неймовірним артистизмом. Хоча Надія зі своїм партнером Кирилом Васюком не перемогли, а посіли 3-е місце, своєю участю у проєкті Мейхер справила тоді справжній фурор.

Надія Мейхер у проекті “Танці із зірками”

Втім, таку ж реакцію викликають і жіночні образи еск-віагрянки, коли вона раптово запустила свій власний бренд одягу та перекваліфікувалася на дизайнера. Все, що з’являється у її бренді “Meiher by Meiher”, Надія демонструє сама.

Так, напередодні Мейхер показала комплект, що складався із джинсової максіспідниця з оригінальним вирізом у зоні стегна та ажурного светра, який спеціально для цього комплекту зв’язала одна з українських майстринь. Свій образ Мейхер доповнила сірими ботильйонами-панчохами.

Зазначимо, що довгі джинсові спідниці мега популярні в новому сезоні 2024. Вперше вони стали з’являтися на модницях в 2023 році. Як правило, спідниці були виконані прямим кроєм з високим розрізом попереду. Мейхер пропонує зробити модель більш пікантною і розширює розріз таким чином, щоб нога була видно повністю від стегна. А светр із величезними “дірками” став логічним завершенням “картинки”.

Пропонуємо подивитись інші моделі від Надії Мейхер

Надія Мейхер показала ТОП-3 образів у чорному кольорі
Надія Мейхер показала ТОП-3 образів у чорному кольорі
Надія Мейхер показала ТОП-3 образів у чорному кольорі
Надія Мейхер показала ТОП-3 образів у чорному кольорі
Надія Мейхер показала ТОП-3 образів у чорному кольорі
Надія Мейхер показала ТОП-3 образів у чорному кольорі

Схожі статті

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.