Камалія вразила зізнанням про проблеми в сімʼї, про які багатьом соромно говорити: “Довгострокові наслідки”

Найбагатша співачка України Камалія вперше за тривалий час привернула увагу до гостросоціальної проблеми, яка зачіпає абсолютно всі шари населення.

Як відомо, після 24 лютого Камалія активно брала участь у боротьбі та привертала увагу світової спільноти до поточних подій в Україні. Зокрема, їй вдалося добитися на цьому попрощі великих успіхів, якими вона з чоловіком неодноразово хизувалася на телебаченні.

Але зірка так само переживала власну трагедію: розпалася сім’я, який виповнилося 22 роки. Точна причина розлучення невідома, але артистка натякнула, що сталося це після її евакуації до Великобританії, де родину приймала старша донька мільярдера Мохаммада Захура Таня.

Співачка багато сварилася з падчеркою через те, що мати дівчини росіянка. Дійшло до того, що бізнесмену довелося обирати сторону, і він підтримав свою дочку. Для співачки це стало неочікуваністю та неприємним відкриттям.

Камалія гучно привернула увагу до гостросоціальної проблеми

Камалія розповіла деталі життя колишнього чоловіка Захура
Камалія гучно привернула увагу до гостросоціальної проблеми

Нещодавно Камалія підтвердила, що дійсно розлучається з чоловіком, і спільні канікули, які вони так добре провели разом жодним чином не вплинули на прийняте раніше рішення.

Вже зараз можна помітити певні зміни, які відбуваються у знаменитості. Характер її публікації на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram мало-помалу змінюється. Наприклад, нещодавно вона оприлюднила у своєму блозі декілька дописів, які стосуються гостросоціальної проблеми.

Можна припустити, що артистка вирішила поговорити на цей рахунок тому, що сама переживала подібний досвід. Але жодних натяків на це вона не давала. І, власне, мільярдер завжди відзначався дуже м’яким характером та поступками своїй дружині.

Тому, судячи з усього, дописи все ж таки мають здебільшого освітній характер, а також продиктовані бажанням привернути увагу суспільства до проблем жінок по всьому світі, які не можуть впоратися з ними самостійно через тиск, а також неглект. Велика кількість користувачів підтримала виконавицю у її ініціативі.

Схожі статті

Арсен Мірзоян вразив зізнанням про своє ставлення до подарунків для дружини Тоні Матвієнко: “Дорогувато”

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян розповів про бажання Тоні Матвієнко та його ставлення до коштовних подарунків. Який сюрприз зірка зробив для дружини на день народження?

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?