Після всиновлення двох дівчат Могилевська отримала порцію хейту в Мережі: зіркова матуся не стала мовчати

Нещодавно українська артистка Наталія Могилевська приголомшила користувачів Мережі радісною звісткою про всиновлення двох сестричок. Однак у коментарях знайшлися й критики

Наталія Могилевська стала мамою

У новорічну ніч, під час нового випуску проєкту “Вечірній квартал” відома співачка та акторка Наталія Могилевська вирішила поділитись з аудиторією радісною новиною. Річ у тім, що півтора року тому знаменитість здійснила свою мрію та подарувала двом сестричкам нову сім’ю. У своїх останніх інтерв’ю Могилевська неодноразово згадувала про своє бажання стати мамою, однак про своїх доньок Софію та Мішель не наважувалась розповісти.

В розмові з Оленою Фроляк Наталя розкрила трішки більше деталей про своїх названих доньок, наразі дівчаткам 3,5 та 12 років. Як запевнила співачка, тримала своє щастя в секреті, бо Мішель і Софія потребували часу, аби звикнути та навчитись довіряти новій родині. Згодом в особистому фотоблозі Наталі з’явилась світлина, на якій знаменитість позує разом із доньками. Шанувальники та зіркові колеги одразу ж всипали новоспечену матусю компліментами, однак в коментарях під дописом не обійшлось і без негативу.

Могилевська почала отримувати закиди про те, що гучна новина була спланована, заради піару. Терпіти критику з цього приводу співачка не стала:

“Саме тому я й мовчала два роки, бо дуже хотіла пропіаритись. Мене бентежить зневіра людей. Навіть такі новини викликають недовіру та негатив” – висловилась Наталія.

Підтримка від зіркових колег

Хоч позитивні коментарі переважали під світлинами в Instagram Могилевської, негативних також було вдосталь. На критику в бік Наталі відреагувала дружина телеведучого Тимура Мірошниченка, юристка Інна Мірошниченко. Жінка може розділити біль у цій ситуації, адже також стикалась із хейтом, після всиновлення дитини:

“Хейтять ті, хто в житті не був в дитячому будинку і навіть близько не розуміє, що це за пекло на землі”

Наталя Могилевська різко відповіла хейтерам на закиди про доньок
Наталя Могилевська різко відповіла хейтерам на закиди про доньок

Своє обурення висловила й дружина Володимира Остапчука, блогерка Катерина Полтавська:

“Це навіть не страшно. Це катастрофа. Абсолютна деградація”

Схожі статті

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьма

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.

Андрій Данилко розповів про своє весілля та зробив неймовірне зізнання про наречену: “Дуже трепетний момент”

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко вперше розповів про своє весілля та зізнався, яким його бачить. Що очікує на наречену артиста?

Позитив зізнався, що стане батьком та розсекретив, хто подарує йому первістка: “Найкращий друг та мотиватор”

Довгий час про особисте життя відомого українського виконавця Позитива нічого не було чути. Чоловік уникав питань про романтичні стосунки. Проте, настав час і він розповів правду.