Тоня Матвієнко розчулила останніми словами своєї мами Ніни Матвієнко: “Любила життя”. Легенда хотіла жити

Українська співачка Тоня Матвієнко поділилася останніми словами її відомої мами Ніни Матвієнко. В аудіоповідомленні артистка сказала, що дуже хотіла жити та закликала любити Україну.

Пересічні громадяни назавжди запам’ятають знамениту українську співачку Ніну Матвієнко. Вона пішла з життя у жовтні 2023 року, не доживши всього два дні до 76-ліття. Родина, близькі, колеги по цеху та шанувальники важко сприйняли таку новину, і не могли повірити у те, що сталося.

Тоня Матвієнко розповіла про свою нову роботу
Тоня Матвієнко розчулила останніми словами своєї мами Ніни Матвієнко

Так, донька знаменитості та її чоловік Мірзоян зізнаються, Ніна Митрофанівна ні на що не жалілася, а потім їй різко стало погано. Згодом Арсен, у розмові з ведучим Славою Дьоміним, в програмі “Слава +”, розповів, що життя Народної артистки забрала онкологія.

До слова, в інтерв’ю, на яке Тоню Матвієнко запросив журналіст та телеведучий Олексій Суханов, вона поділилася останнім аудіоповідомленням, яке їй надіслала її мама, співачка Ніна Матвієнко. Артистка говорила доньці, як хоче жити та жалкувала, що не була уважною до власного здоров’я. Підкреслила, що треба було кожного року ходити до фахівців, але не робила цього, оскільки нічого не боліло.

Крім того, в розмовному повідомленні, артистка закликала всіх молитися за Україну та зізналася, як сильно її любить. Ніна Матвієнко вперше збагнула, що вона – дитина нашої країни. Якби в неї тільки була можливість, то пригорнула б неньку до серця всю та попросила поносити її подовше.

Як живе Ніна Матвієнко у компанії понаїхавшого зятя Мірзояна і доньки Тоні
Тоня Матвієнко розчулила останніми словами своєї мами Ніни Матвієнко

Нагадуємо, співачка Тоня Матвієнко розповіла, що її мама боролася з онкологією. Ця недуга переслідувала Ніну Митрофанівну чотири роки, втім, донька дізналася про це лише в серпні 2023 року. Коли стан легенди погіршився і її направили до лікарні, тільки тоді відкрилася вся правда.

Схожі статті

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.