У Тіни Кароль не було жодних шансів: Дан Балан публічно розповів, чому ніколи не одружиться з поп-дівою

Знаменитий молдавський виконавець Дан Балан ще декілька років тому заінтригував мережу своїм активним фліртом з Тіною Кароль. Тому глядачі повірили в їхнє кохання.

Багато років Дан Балан приміряв на себе роль виключно мачо. І хоча деяким дійсно важко уявити його в інших образах, шанувальники побачили його в інших образах одразу. Так, мова йде про тандем Дана Балана з Тіною Кароль. Артисту було достатньо зробити декілька компліментів артистці, пофліртувати з нею, і аудиторія повірила, що між щось більше.

Співачка не відставала від свого партнера і також активно інтригувала мережу власною поведінкою по відношенню до свого колеги. Але на всі запитання журналістів обидва відповідали заперечно: за офіційною версією, жодного роману між ними не було.

Дан Балан розповів, з ким одружиться в майбутньому

Роман Тіни Кароль і Дана Балана вийшов назовні
Дан Балан розповів, з ким одружиться в майбутньому

І все ж таки залишилася частина аудиторії, яка не повірила словам обидвох та продовжила мріяти про їхній скори союз. І варто відмітити, що Тіна Кароль наприклад, зробила крок до молдавського мачо. Під час свого концерта в Кишиневі вона this це не заговорила про те, що він — найкращий чоловік в світі після її сина.

Але сам Дан Балан вирішив знищити будь-які сподівання на рахунок його майбутнього весілля та серйозних намірів щодо Тіни Кароль. Так, 2 роки тому він дав ексклюзивне інтерв’ю, в ході якого розповів, що ставиться до шлюбу дуже позитивно, але на той момент не зустрів жінку, яка могла б взяти на себе цю роль. Артист вважає, що вона має не просто бути сильною особистістю, а також спонукати його до нових звершень: вона має надихати та мотивувати. Але в той самий час він, мовляв, і так дуже самодостатній, що робить цю задачу майже нездійсненною.

Нагадуємо, що за деякими даними, Дан Балан все ж таки був одруженим і навіть розлучився. Історія ця сталася в нульових. Згідно цієї версії у артиста також народився син Алан. Також Дан перебував у п’ятирічних серйозних відносинах з дівчиною Христиною. Подейкували, що вона чекала на обручку, але переходу на новий етап так і не відбулося.

Схожі статті

Арсен Мірзоян вразив зізнанням про своє ставлення до подарунків для дружини Тоні Матвієнко: “Дорогувато”

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян розповів про бажання Тоні Матвієнко та його ставлення до коштовних подарунків. Який сюрприз зірка зробив для дружини на день народження?

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?