Олена Кравець вперше заговорила про поповнення в родині та розповіла, як ставиться до народження малюка

Відома українська гумористка та телеведуча Олена Кравець провела свій перший подкаст разом з дочкою та заговорила про поповнення в її родині.

Минулий рік Олена Кравець провела на телебаченні у якості телеведучої, яка приймала в своїх гостях найрізноманітніших зірок. Після пережитого скандалу артистка прийняла рішення записувати разом зі своєю старшою дочкою подкасти. І варто відмітити, пілотний випуск вийшов доволі цікавим, інформативним та смішним. Зокрема, зірка вирішила піти одразу з козирів та поставила своїй дочці запитання, коли в їхній сім’ї знову станеться поповнення.

Мова йде про народження дітей, але вже у спадкоємиці Олени, яка досягла повноліття, будує своє окреме життя і є людиною, що готова приймати найважливіші рішення, які здатні змінити долю.

Олена Кравець вперше заговорила про поповнення в родині

Олена Кравець вперше заговорила про поповнення в родині

Але, судячи з усього, Кравець очікувала зовсім іншої відповіді від своєї дочки на відміну від того, яку вона в реальності отримала. Виявляється, в родині Олени поки що не проглядається тенденція на народження малюка.

Потенційна зіркова бабуся на даний момент зайнята вихованням своїх двійнят, а її старша спадкоємиця впевнено говорить про те, що не готова до дітей, поки що їх не хоче, і не може сказати, коли захоче. Хоча одразу підкреслила, що імовірніше за все, мова йде про вік за тридцять.

Нагадуємо, що свого часу новина про народження двійнят стала справжньою сенсацією в мережі, адже ніхто не очікував, що Олена Кравець раптом повідомить про подібний досвід.

У зв’язку з цим дочці Олени довелося переїхати на іншу квартиру, хоча їй на той час було лише 16 років. Олена не приховувала, що двійнята — це серйозний виклик для неї, і вона боялася не впоратися. Просто не вистачало і про це вона також говорила доволі відверто.

Зараз діти вже підросли і гумористка може сконцентруватися на своїй кар’єрі. Так само очевидно, що старшій дочці зірки лише пішла на користь сепарація від батьків, адже зараз вона доволі самодостатня, красива та амбіційна людина.

Схожі статті

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.