Наталія Островська з ТСН вразила зізнанням про свої пологи: таке стається далеко не з кожною мамою

Знаменита українська телеведуча Наталія Островська вперше розповіла, як саме проходили її пологи, і чим їй допоміг чоловік, котрий був присутній на процесі.

Нова зірка телеканалу “1+1” Наталія Островська в листопаді вперше стала матір’ю. Телеведуча народила дівчинку, яку назвала Агатою. Її пологи не стали неочікуваністю для публіки, адже вона активно вела блог про свою вагітність та розповідала про увесь досвід, який їй довелося пережити.

Наталія Островська розповіла, як народжувала дочку Агату

Наталія Островська розповіла, як народжувала дочку Агату

І хоча ведуча охоче зізнавалася у тих чи інших нюансах, про сам процес пологів розповіла небагато.

Але нещодавно вона все ж таки дала ексклюзивний коментар для ТСН, в якому детально розкрила, що та як відбувалося. Виявляється, Островська народила надзвичайно швидко — за 13 хвилин. Зірка була під анестезією в руках досвідчених лікарів, і хоча вона одразу подякувала їм за пологи, Островська підкреслила роль свого чоловіка у даному процесі. За її словами, саме він допоміг їй народити настільки швидко.

“Чоловік мені допоміг і добре тримався. Лікар казав, що найкраща людина, яка може бути на пологах – свекруха, – заявила зірка. – Якщо чоловік боїться, то не треба його змушувати. Мій не боявся. Ми домовилися, що Богдан буде зі мною весь час. Для нього також все було нове, адже це наша перша дитина. Деколи він бліднішав, тому що це непростий етап. Але все одно допоміг. Гадаю, разом ми народили швидше, ніж могло бути”

Примітно, що Наталія Островська не наполягала на тому, аби її благовірний був в палаті. І тим не менш, чоловік вирішив, що його присутність необхідна, і виявився правим.

Також Наталія розповіла про історію вибору імені для дівчинки. Насправді все набагато простіше: Островська обирала його за допомогою календаря. Поки що обличчя дівчинки вона не показує. Донечка занадто маленька. Втім, існує велика вигідність того, що Островська таки познайомить публіку зі своєю спадкоємицею пізніше. Можливо тоді ж вона покаже і свого чоловіка, якого давно збиралася представити шанувальникам.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.