Зараз живе у Швейцарії з мільйонером: Іванна Онуфрійчук чесно зізналася, чи повернеться колись в Україну

Знаменита українська телеведуча Іванна Онуфрійчук вперше дала коментар на рахунок свого місця проживання. Чи збирається зірка взагалі повертатися колись до України?

Популярна вітчизняна телеведуча Іванна Онуфрійчук переїхала з України до Швейцарії незадовго до 24 лютого. Дівчина вийшла заміж за мільйонера з Казахстану Алмаза. Прізвище бізнесмена досі невідоме професії залишається в таємниці. Натомість Іванна активно транслює своє нове життя, яке вона будує з благовірним Швейцарії.

Пара проживає у просторі квартирі, вирощує на балконі різноманітні рослини, ввечері активно займаються спортом, а також проводить безліч благодійних вечорів. Зокрема Іванна націлилася на жіночу аудиторію, якій допомагає з еміграцією.

Іванна Онуфрійчук розповіла, коли збирається повертатися до України

Іванна Онуфрійчук заінтригувала імовірною вагітністю від мільйонера
Іванна Онуфрійчук розповіла, коли збирається повертатися до України

Після 24 лютого Іванна Онуфрійчук бувала в Україні лише раз. Телеведуча повернулася до Києва, щоб забрати свого улюбленця Персика. Бізнесмен разом з нею не поїхав, але зірка зізнавалася, що він забороняв їй влаштовувати цю поїздку. Тим не менш, любов до пухнастика виявилася сильнішою. Іванна постійно розповідає на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, як сильно сумує за батьківщиною та хоче повернутися. Але жодних активних дій жінка при цьому не робить.

Нещодавно Шоубіз24 поцікавився у Іванни, чи збирається вона взагалі повертатися зі Швейцарії до України та коли.

Судячи з усього, у найближчому майбутньому українці Іванну вживу зможуть побачити лише на вулицях Женеви.

“Поки що це у мріях. Я б дуже хотіла мати можливість жити на дві країни, працювати вдома, так як це було до 24 лютого. Повернутися зараз на деякий час не можу, на жаль, адже залучена у роботу фонду. Також мої рідні й мій чоловік тут”

Також Іванна наголошує на тому, що поки що не може залишити свій фонд, яким займається вже 2 роки.

“Як тільки з’явиться нагода та можливість повернутися додому – з великою радістю це зроблю, бо сумую за Україною надзвичайно”

Нагадуємо, що у Швейцарії зараз знаходиться не тільки сім’я Іванни, але і всі її родичі.

Схожі статті

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.