Маша Єфросиніна розповіла, що її чоловік листувався з іншою: “грішив” під час кризи у стосунках з дружиною

Українська інтерв'юєрка, блогерка та телеведуча Маша Єфросиніна поділилася відвертим зізнанням про стосунки зі своїм чоловіком. Виявляється, обидва не без гріха.

Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна давно заміжня. Її чоловік Тимур Хромаєв має власний бізнес, але після початку повномасштабної війни взяв до рук зброю та відправився захищати Батьківщину. У шлюбі пара вже понад 20 років, проте не все в їх особистому житті було гладко та безхмарно.

Маша Єфросиніна розповіла про особисті стосунки з чоловіком
Маша Єфросиніна розповіла про особисті стосунки з чоловіком

Під час одного з випусків шоу “Дорослі дівчата“, що Маша веде зі своєю подругою знаменитою співачкою Олею Поляковою, жінка зізналася, був час, коли вона залізла у телефон чоловіка. Більш того, Єфросиніна знайшла “цікаве” повідомлення в смартфоні коханого.

Маша Єфросиніна розповіла, що її чоловік листувався з іншою
Маша Єфросиніна розповіла, що її чоловік листувався з іншою

Тоді подружжя переживали кризу у стосунках та вирішили пожити окремо. Але, це не завадило Маші порушити особисті кордони обранця та понишпорити у його особистих справах. Й, як виявилося не дарма. В телефон коханого жінка побачила багато запитів на переписки від різних жінок.

“І ось вона йому там пише: “Я так би хотіла з тобою зустрітися, хоча б один вечір, хоча б якесь побачення”. А він їй відповідає смайликом. А я думаю, ось нафіга взагалі відповів”, – розповіла Маша.

Маша Єфросиніна розповіла, що її чоловік листувався з іншою
Маша Єфросиніна розповіла, що її чоловік листувався з іншою

Проте, зараз телеведуча рішуче стверджує, що половинці потрібно довіряти. Адже це дуже важливо у здорових стосунках. А постійне підглядання у телефон обранця, лише свідчить про власну невпевненість. Пара разом подолала кризу й вони змогли налагодити свої відносини.

Маша Єфросиніна розповіла, що її чоловік листувався з іншою
Маша Єфросиніна розповіла, що її чоловік листувався з іншою

Але доля підкинула нове випробування. Через війну подружжя вимушено розлучене. Маша дуже хвилюється за життя чоловіка та часто нервує, не знаючи де він та що з ним. Тож, у ті щасливі дні, що він проводить вдома, жінка старається насолодитися його компанією.

Схожі статті

Не зрадів: колишній Могилевської відреагував на її рішення вдочерити двох дітей – “Розпорядилася доля”

Колись, відома артистка Наталія Могилевська зустрічалася з продюсером Олександром Ягольником. На жаль, стосунки пари не привели до вічного шлюбу.

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?