Тоня Матвієнко вразила зізнанням, чому більше ніколи не народить від Мірзояна: “Він не захоче тому, що…”

Знаменита українська співачка Тоня Матвієнко дала ексклюзивний коментар на рахунок імовірного поповнення в родині та відповіла, чому більше не народить.

Свого первістка Тоня Матвієнко народила в 16 років. Дівчинка Уляна з’явилася на світ за доволі прозаїчних обставин: кохання юних сердець переросло у вагітність та материнство. І хоча майбутня співачка дуже кохала свого обранця, стосунки з ним побудувати їй було дуже важко. Близько 10 років вони намагалися створити міцну сім’ю, але врешті-решт прийняли рішення розійтися.

Тоня Матвієнко відповіла, чому вирішила більше не народжувати

Тоня Матвієнко розповіла про роботу, яку їй пропонували в Англії
Тоня Матвієнко відповіла, чому вирішила більше не народжувати

Абсолютно новий етап у житті артистки наступив після її участі у вокальному шоу, де вона зустріла Арсена Мірзояна. Чоловік був одруженим та виховував синів у цьому союзі. Музикант не одразу наважився піти від дружини. За його словами, він боявся, що пристрасть піде, і прийде усвідомлення помилки. Але чим далі вони заходили, тим ясніше ставало, що необхідно розлучатися та створювати нову сім’ю. Тоді ж налагодилися стосунки Тоні з дочкою, яка прийняла рішення повернутися додому.

Незабаром в сім’ї народилася прекрасна дівчинка Ніна. Зіркова бабуся Ніна Митрофанівна залюбки придивлялася за онучкою та допомагала батькам впоратися як з фінансовими викликами, так і з вихованням дитини.

Нещодавно Тоня Матвієнко дала ексклюзивне інтерв’ю Олексію Суханову, в якому вперше розповіла, чи має плани на вагітність, і чи взагалі збирається народжувати ще.

Артистка стверджує, що більше на це не погодиться. Мовляв, вік не дозволяє, здоров’я погане, і зараз немає кому допомогти їй з малюком. Так само Тоня Матвієнко впевнена, що Арсен не хоче дитину, адже має забезпечувати аж 3 спадкоємців.

“Він не захоче. Тому що в нього ж ще від першого шлюбу два сини. Це ж треба всіх їх забезпечувати, це ж не іграшки. Це відповідальність. Досить. Треба про себе трохи подумати. Я тоді розвалюся, якщо буде ще одна дитина”. Дайте мені зібратися. Волосся випадає, я худну щодня”

Тож навряд фанатом доведеться почути щасливу новину про зіркову сім’ю.

Схожі статті

Арсен Мірзоян вразив зізнанням про своє ставлення до подарунків для дружини Тоні Матвієнко: “Дорогувато”

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян розповів про бажання Тоні Матвієнко та його ставлення до коштовних подарунків. Який сюрприз зірка зробив для дружини на день народження?

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?