Ексдружина Узелкова Боржемська показала, як зараз виглядають її діти: копії зіркового татуся

Після скандального розлучення з В'ячеславом Узелковим, фітнес-тренерка Марина Боржемська не спілкується з ексчоловіком. Як виявилось, зірковий батько не підтримує зв'язок навіть з рідними дітьми

Скандальне розлучення Узелкова і Боржемської

Марина Боржемська та В’ячеслав Узелков перебували у шлюбі протягом 19 років. За ці роки спільного життя в подружжя народилось двоє дітей – син Роберт та донька Олівія. Проте у 2018 році пара заявила про розлучення, історія набула скандального характеру, після неочікуваних деталей від Боржемської та Узелкова.

Марина Боржемська показала дітей від боксера В'ячеслава Узелкова
Марина Боржемська показала дітей від боксера В’ячеслава Узелкова

Марина зізналась, що саме вона була ініціаторкою розлучення. Після великої сварки дружина боксера разом із дітьми покинула їхній дім серед ночі. Після цього парі так і не вдалось налагодити стосунки, адже, за словами Марини, Узелков неодноразово погрожував та переслідував її. Та коли Марина повідомила, що збирається звернутись до поліції, ексчоловік зник з її життя. Як виявилось пізніше, він також не спілкувався й з рідними дітьми. В одному з інтерв’ю Боржемська ділилась, що В’ячеслав не бере участі у вихованні Роберта й Олівії, не цікавиться їхнім життям та не допомагає сім’ї матеріально.

“Олівія іноді говорила, чому він не допомагає, але вона не говорила, що я повинна йти і просити”, – коментувала ексдружина Узелкова.

Марина Боржемська показала дітей від боксера В'ячеслава Узелкова
Марина Боржемська показала дітей від боксера В’ячеслава Узелкова

Як зараз виглядають діти Узелкова і Боржемської

Попри відсутність підтримки з боку батька, діти почувають себе щасливими разом із мамою. Марина Боржемська активно розвиває свій особистий блог у Instagram, що налічує сотні тисяч підписників. Окрім лайфхаків, що стосуються здорового способу життя, Марина також тішить шанувальників знімками своїх дітей. Днями фітнес тренерка опублікувала світлини зі спільної фотосесії з дітьми, що була присвячена Новому року. На фото можна побачити, як підріс Роберт, що дуже схожий на Боржемську. А ось тендітна Олівія навпаки успадкувала зовнішність зіркового татуся В’ячеслава Узелкова.

Марина Боржемська показала дітей від боксера В'ячеслава Узелкова
Марина Боржемська показала дітей від боксера В’ячеслава Узелкова

Схожі статті

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьма

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.

Андрій Данилко розповів про своє весілля та зробив неймовірне зізнання про наречену: “Дуже трепетний момент”

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко вперше розповів про своє весілля та зізнався, яким його бачить. Що очікує на наречену артиста?