Дружина Павліка Репяхова показала, що сталося з її новим носом на сильному морозі: не могла повірити очам

Четверта дружина співака Віктора Павлика Катерина Репяхова вирішила покататися на лижах у Буковелі за температури -15. Що сталося її носом, який вона зробила минулого року?

Наприкінці весни 2023 року четверта дружина співака Віктора Павлика блогерка та засновниця дитячого бренду одягу Катерина Репяхова, незважаючи на війну в країні, все ж таки вирішила більше не відкладати та виконати свою заповітну мрію і, нарешті, переробила собі ніс, а також підборіддя. Все, що відбувалося на консультаціях, в операційній та після, молода жінка докладно розповідала в мікроблозі, а вже через кілька днів після ринопластики та ліпофілінгу, давала Славі Дьоміну своє перше інтерв’ю, на якому ділилася враженнями.

Молода дружина Павліка показала, що сталося з її новим носом
Молода дружина Павліка показала, що сталося з її новим носом

Минуло вісім місяців, ніс Катерини набув постійної нової форми. Вже можна точно сказати, що операція пройшла успішно. Сама Катя при кожній нагоді повторює, що це було одним з найвірніших рішень у її житті і тепер вона відчуває задоволення і щастя, коли дивиться на себе у відображення.

Молода дружина Павліка показала, що сталося з її новим носом
Молода дружина Павліка показала, що сталося з її новим носом

А нещодавно Репяхова вирушила у далеку подорож. Дорогою молода жінка відвідала свекруху в Теребовлі, а також свого зіркового чоловіка, який у цей час перебував на гастролях західними регіонами України. Перед тим, як відлетіти на відпочинок до Ізраїлю, Катерина вирішила заїхати до Буковеля, щоби трохи покататися на лижах.

Так, у мікроблозі дівчата з’явилися “сториз”, на якому вона показала себе відразу після того, як спустилася зі схилу. На кадрі 29-річна Катя сидить із червоним носом.

“З’їхала одного разу. У шоці від холоду. Рук не відчуваю”, повідомляє блогерка і далі пише “Мій новий ніс уперше на лижах і він шокований”.

Молода дружина Павліка показала, що сталося з її новим носом на морозі
Молода дружина Павліка показала, що сталося з її новим носом на морозі

Не дивно, адже температура на вулиці -15 градусів, а ще зустрічний вітер від швидкісного спуску, який ще більше посилює ситуацію. Схоже, що більше за дружину Павлика сьогодні кататися вже не буде.

Нагадаємо, що Катерина Репяхова разом із мамою та сином вирушила у відпустку до своєї старшої сестри, яка вже багато років живе із сім’єю в Ізраїлі у місті Кесарія. До речі, неподалік котеджу Алли Пугачової та Максима Галкіна.

Схожі статті

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.