Що колишня дружина Кличка отримала після розлучення? Мати 3 дітей зірки приїхала, щоб назавжди забрати своє

Колишня дружина Віталія Кличка Наталія вперше за багато років приїхала до Києва, але як з'ясувалося, не просто у гості. Незабаром стало відомо про розподіл майна подружжя.

Тривалий час Віталій та Наталія Клички жили окремо. Зірка боксу працював та мешкав в Києві, у той самий час, як його благовірна разом з дітьми перебувала в Німеччині. Роздільний шлюб тривав настільки довго, що публіка навіть забула про існування у зірки законної дружини.

Що колишня дружина Кличка отримала після розлучення

Наталія Кличко показала нового обранця
Що колишня дружина Кличка отримала після розлучення

2022-го Наталія Єгорова та її чоловік повідомили про те, що їхня історія добігає кінця. Жінка повернула собі дівоче прізвище, а політик, як подейкували, з головою занурився у нове кохання.

Так чи інакше, вони виростили дітей, які почали будувати самостійне життя та сконцентрувалися повністю на собі. Тим не менш, нещодавно Наталія засвітилася в Україні. Безумовно, багатьом було цікаво, чи зустрічалося екс-подружжя, і відповідь публіку не здивує, адже дійсно відбувся розподіл майна. При цьому колишні здебільшого обмінялися нерухомістю, ніж сперечалися через якісь об’єкти.

Так, Віталій Кличко у грудні поділив майно з колишньою дружиною Наталією Єгоровою після розлучення: він їй передав будинок у Німеччині, отриманий від брата, а вона йому – будинок відпочинку на Київщині й авто.

Варто відзначити, що після офіційного розриву Наталія Єгорова почала демонструвати свій образ життя на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram повним ходом. Судячи з усього, жінка раніше була повинна дотримуватися певних етичних норм поведінки через професію свого благовірного. І хоча шлюб, імовірніше за все, існував лише на документах, певні вимоги до Наталі все ж таки були.

Зараз вона активно займається спортом, танцями, показує, як вчиться на нову любити себе та розвиватися. Тим часом Віталій Кличко не поспішає говорити про зміни в своєму особистому житті, хоча чутки про них прокотилися ще 2 роки тому.

Як діти відреагували на розлучення батьків поки що також невідомо.

Схожі статті

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?