Тоня Матвієнко засвітилася на пляжі в Дубаї: як виглядає співачка після того, як схудла на 10 кг

Донька покійної Ніни Матвієнко останнім часом приголомшує шанувальників кардинальними змінами у зовнішності. Як виглядає 42-річна Антоніна зараз, дивись на фото у матеріалі.

Після смерті мами Народної артистки України Ніни Матвієнко, її дочка Антоніна на якийсь час зникла з медіапростору, а потім знову з’явилася, але вже у новому образі. Співачка вже встигла дати кілька інтерв’ю, де розповіла про своє нове життя, про особисте – стосунки з чоловіком Арсеном Мірзояном та старшою Дочкою Уляною, яка, як з’ясувалося, спочатку після розлучення жила разом зі своїм батьком. Також знаменитість вже встигла снятися у професійній фотосесії для журналу Viva!, на якій постала у дуже незвичайних зухвалих образах із освітленими бровами. Тоді ж багато хто відзначив, що Антоніна дуже змінилася зовні. У цьому ж інтерв’ю Матвієнко зізналася, що після смерті мами схудла на 10 кг.

Про те, як виглядає Тоня зараз, можна побачити на фото з ОАЕ, куди вона вирушила, щоб виступити перед співвітчизниками. На концерті організованому за підтримки посольства України, де ведучою була Василіса Фролова, яка переїхала до Дубаї ще на початку війни, Антоніна Матвієнко з’явилася у розкішній вишиванці білого кольору.

Тоня Матвієнко показала, як схудла під час відпочинку в Дубаї
Тоня Матвієнко показала, як схудла під час відпочинку в Дубаї

Вже після свого виступу Матвієнко поїхала на місцевий пляж, де також записала відео. У кадрі помітно построєла 42-річна Антоніна позувала у футболці та лосинах.

Тоня Матвієнко показала, як схудла під час відпочинку в Дубаї
Тоня Матвієнко показала, як схудла під час відпочинку в Дубаї

“Море”, – коротко підписала ролик артистка.

Нагадаємо, що у 2021 році Матвієнко зізнавалася, що набрала 7 зайвих кілограмів, які так і не змогла скинути. У коментарі в інтерв’ю Антоніна зізналася, що коли після смерті мами змученою і знеможеною побачила себе у відображенні дзеркала, то вперше сама собі сподобалася.

“Я навіть полюбила себе в цей момент”, – заявила Тоня Матвієнко.

Журналісту співачка також зізналася, що ще ніколи не була настільки впевненою у собі.

Схожі статті

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.