Чому Влад Яма більше не повернеться до України? Правда, яку хореограф приховував 2 роки вийшла назовні

Знаменита українська Таролог зробила прогноз на Влада Яму і розповіла, чи планує він взагалі повертатися до України зі Сполучених Штатів Америки.

Після 24 лютого українці одразу ж запідозрили щось неладне з Владом Ямою. Чоловік опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram здебільшого архівні кадри, на яких був з сім’єю на подвір’ї свого маєтку чи подорожував.

Спішити ділитися новинами зі свого життя він не хотів, і цьому було логічне пояснення. Його можна було знайти також на акаунті зірки. Компанія Мета надавала дані, що власник сторінки знаходиться в Штатах. І лише через 3 місяці хореограф наважився зізнатися, що дійсно евакуювався одразу.

За його словами, він зробив це цілком легально, до того, як закрили кордони. Однак навіть його колеги ставили під сумнів це пояснення, адже фізично це зробити було майже нереально. На критику свого вчинку Влад зазвичай відповідає аргументацією, що він набагато корисніший за кордоном. Мовляв, допомагає збирати кошти та активно бере участь у програмах різних фондів.

Слава Дьомін розкрив, чи повернеться Влад Яма в Україну

Влад Яма показав гламурне життя у Сполучених Штатах Америки
Слава Дьомін розкрив, чи повернеться Влад Яма в Україну

Все частіше у різних інтерв’ю звучить питання про те, чи збирається Влад повертатися додому. Він був єдиним журналістом, з яким Влад поспілкувався після 24 лютого, і зірки розійшлися на дуже поганій ноті: хореограф заблокував Славу.

Нещодавно Люкс FM запросив до себе таролога Марію Тиху. Зокрема, жінка зробила прогноз для хореографа та розповіла, чи збирається він до Києва, де на нього чекають квартира, маєток, а також рідні.

Як розповіла відьма у програмі “33 питання на Люкс ФМ”, поки вона не бачить повернення Влада Ями до України. Однак вона уточнила, що танцюрист спробує вирішити ситуацію, що виникла довкола його персони.

“Через те, що на нього вилився такий масштабний хейт, він намагатиметься врегулювати це питання. Карта “Смерті”, “Двійка пентаклів” – це врегулювання. Можливо, буде якийсь збір чи він буде щось передавати. Це відбуватиметься публічно”

Схожі статті

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?