Тіна Кароль виходить заміж вдруге? Стало відомо про весілля поп-діви, яка берегла вірність першому чоловіку

Знаменита українська співачка Тіна Кароль багато років береже вірність покійному чоловіку Євгену. Понад 10 років артистка не представляє публіці нового обранця.

Вперше за багато років в мережі заговорили про новий роман Тіни Кароль, який існує не тільки на словах, але, судячи з усього, в реальному житті. Так, співачка неодноразово засвітилася під час прогулянки з імовірним бойфрендом, з яким трималася за руку. Так само співачка танцювала з ним в ресторані та не переймалася про те, що їх можуть побачити. Чи давно продовжуються взаємини артистки з хореографом достеменно невідомо, але Богдан Беспалов запевняє, що це триває роками.

Сама Тіна не поспішає підтверджувати дану інформацію і як завжди залишає все на фантазію шанувальників та преси. При цьому нещодавно стало відомо, чи планує артистка виходити заміж.

Слава Дьомін розповів, чи збирається Тіна Кароль виходити заміж вдруге

Тіна Кароль та її особисте життя
Слава Дьомін розповів, чи збирається Тіна Кароль виходити заміж вдруге

Так, Люкс FM запросив до себе ворожку Марію Тиху, яка зробила прогноз для артистки. За її словами, навіть якщо на даний момент співачка закохана чи має роман, весільного торжества у перспективі вона не бачить.

За словами Марії, на Кароль випала карта “Відлюдник”, яка свідчить про те, що артистка знаходиться сама в собі.

“Вона багато приховує, не розбазарюється, якщо можна так сказати. Карта “Відлюдника” означає, що шлюбу я поки не бачу. Поки вона одна. Я не говорю в цілому про її стосунки з чоловіками, я говорю тільки про шлюб”, – сказала Тиха в програмі “33 питання на Люкс ФМ.

Чи Тіна Кароль і Дан Балан разом
Слава Дьомін розповів, чи збирається Тіна Кароль виходити заміж вдруге

Нагадуємо, що ще декілька років тому артистка активно підозрювали у романі з Даном  Баланом. Зірки регулярно взаємодіяли на екрані, і навіть заспівали дуетом. Втім, очікуваної новини про стосунки не надійшло. Після завершення зйомок обидва припинили спілкуватися. Скандальний блогер Богдан Беспалов розповів своїй аудиторії про довготривалий роман артистки з власним гітаристом, а також інтрижку з хореографом. Натомість про молдавського мачо він ніколи не говорив ні слова.

Схожі статті

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.