Алан Бадоєв розповів, чи спілкується з дітьми від ексдружини, що працює в Росії: болюча тема для режисера

Алан Бадоєв та його ексдружина Жанна Бадоєва розлучились 11 років тому. Попри розрив та антиукраїнську позицію колишньої, Алан відгукується про неї з любов'ю. Що пов'язує експодружжя і до сьогодні?

Шлюб Алана Бадоєва та Жанни Бадоєвої

Український режисер Алан Бадоєв та його ексдружина, телеведуча Жанна Бадоєва перебували у щасливому шлюбі протягом 9 років. За цей час у пари народилась спільна дитина – донька Лоліта. Також Алан став батьком і для сина Жанни від попереднього шлюбу.

Однак, як розповідав режисер в одному з інтерв’ю, в якийсь момент пристрасть у стосунках з дружиною згасла, тож пара вирішила розлучитись. Попри це, Алан та Жанна залишились у хороших стосунках та підтримували зв’язок.

Алан Бадоєв розповів про дітей від ексдружини: де живуть спадкоємці режисера?
Алан Бадоєв розповів про дітей від ексдружини: де живуть спадкоємці режисера?

Алан Бадоєв про ексдружину та дітей

У 2015 році Бадоєва почала будувати кар’єру на російському телебаченні, а від початку повномасштабного вторгнення не припинила свою діяльність, тож наразі знаходиться під санкціями, через антиукраїнську позицію. Зараз Жанна перебуває в Італії разом з дітьми та чоловіком Василем Мельничиним.

Алан Бадоєв розповів про дітей від ексдружини: де живуть спадкоємці режисера?
Алан Бадоєв розповів про дітей від ексдружини: де живуть спадкоємці режисера?

В інтерв’ю для українських YouTube-проєктів Алан зізнавався, що досі з любов’ю згадує Жанну, адже вона матір його дітей. Бадоєв утримався від оцінки позиції екскоханої та не став критикувати її діяльність. Також зірковий батько додав, що Борис та Лоліта постійно хвилювались за нього та були на зв’язку.

“Це така важка для мене річ, тому що, взагалі-то я завжди звик бути для дітей таким бадьорим батьком і захисником. А тут Боря і Лола дзвонили кожен вечір і просто зі мною годинами балакали. Вони були дуже налякані”, – пригадує кліпмейкер.

У нещодавньому інтерв’ю для INSIDER Бадоєв розкрив нові деталі взаємин з донькою та сином. Наразі батько та діти спілкуються зрідка, адже, як пояснює Бадоєв, вони за кордоном. Попри це, Алан зазначив, що завжди готовий підтримати їх та буде поруч, аби забезпечити щасливе майбутнє.

Алан Бадоєв розповів про дітей від ексдружини: де живуть спадкоємці режисера?
Алан Бадоєв розповів про дітей від ексдружини: де живуть спадкоємці режисера?

Схожі статті

Відмовився від Тіни Кароль після того, як вийшов з нею в люди: 45-річний Дан Балан показав нову дівчину

Відомий молдавський виконавець Дан Балан спростував стосунки з Тіною Кароль вперше за 3 роки, але зробив це одразу після того, як з'явилися новини про нову дівчину.

Мама Камалії у шкіряному костюмі засвітилася на вокзалі: проводила доньку до Англії. Повертати Захура?

Мама найбагатшої співачки України Камалії засвітилася на вокзалі у надзвичайно незвичайному екстравагантному образі, який підкреслював її індивідуальність.

Євген Кошовий чесно розповів, чи зіпсувалися стосунки “Кварталу-95” з Оленою Кравець, яка від них пішла

Олена Кравець вже протягом тривалого часу працює над власними творчими проєктами. Ексколега артистки Євген Кошовий розповів, чи змінились їхні стосунки після, того як Кравець пішла з "Кварталу-95".

Колишня кохана Андрія Данилка розповіла про те, як негарно його покинула: навіть не розмовляли після цього

Знаменита українська акторка Радмила Щеголова, яка колись тісно співпрацювала з Андрієм Данилком вперше розповіла про стосунки з ним та відповіла на питання про роман.

І все-таки четвертого не вистачає: Ребрик зворушила смішним відео з трьома доньками та чоловіком у рожевому

Прекрасна дружна сім'я - троє чудових дочок, мила собачка, але чогось все одно не вистачає. Лілія Ребрик та Андрій Дикий натякнули на четверту дитину.

Тіна Кароль несподівано змінила колір волосся: відмінно поєднується з білим платтям та червоною помадою

Співачка Тіна Кароль готова йти на будь-які експерименти з образами, щоби привернути увагу публіки. Реакція шанувальників завжди перевершує всі очікування.