Зять покійної Ніни Матвієнко Арсен Мірзоян не дав своє прізвище єдиній доньці: Тоня Матвієнко прокоментувала

Ні для кого не секрет, що Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко назвали свою спільну дочку на честь Ніни Митрофанівни, яка пішла з життя минулого року.

Коли Арсен Мірзоян прийняв рішення про розірвання шлюбу з колишньою дружиною, в його житті вже активно розвивався бурхливий роман з колегою Тонею Матвієнко. Якщо раніше співак намагався боротися з цими почуттями, то згодом зрозумів, що це марно.

Тоді йому довелося залишити сім’ю з двома дітьми. Однак, хлопчики успішно інтегрувалися в нову родину зірки. Тоня докладала усіх можливих зусиль, щоб поладнати з юнаками та зробити атмосферу між ними гармонійною та позитивною. І це попри те, що колишня дружина Арсена Мірзояна так і не змогла його пробачити.

Тоня Матвієнко розповіла, чому Арсен Мірзоян не дав своє прізвище дочці

Родина покійної Ніни Матвієнко провела її в останній путь
Тоня Матвієнко розповіла, чому Арсен Мірзоян не дав своє прізвище дочці

Ніна Митрофанівна також була проти цих відносин. В загалом саме через утворення любовного трикутника. Але коли все стало на свої місця, то відкрила свої двері для нового зятя. Адже в нього не було ні фінансів, ні власного житла.

Незабаром у пари народилася спільна дочка. Ім’я їй дали на честь зіркової бабусі. Але Арсен Мірзоян дівчинці своє прізвище недав. Досить довго залишалося великим секретом, чому раптом зірка погодився, або його спадкоємиця носила прізвище матері, попри свою величезну любов до дівчинки.

Арсен Мірзоян довів, що з Тонею Матвієнко розлучатися не збирається
Тоня Матвієнко розповіла, чому Арсен Мірзоян не дав своє прізвище дочці

Виявляється, все набагато простіше, і жодної драми у цій ситуації немає. Арсен хотів виразити свою вдячність тещі не тільки через ім’я, але через прізвище також. Щоб у світі з’явилася ще одна Ніна Матвієнко.

“Вона (Ніна Матвієнко прим. пед.)була шокована, що вона саме Ніна Матвієнко. Це Арсена ініціатива. Він сказав: “Ну, якщо на честь мами, то на честь мами вже”. Вона розплакалася”, – згадала Тоня Матвієнко в новому інтерв’ю.

Примітно, що навіть зовнішню на зіркову бабусю схожі обидві онучки: і Уляна, і маленька Ніна. Молодшу спадкоємицю сімейства люблять настільки, що завжди говорять про те, що вона являється найбільшим скарбом.

Схожі статті

Арсен Мірзоян вразив зізнанням про своє ставлення до подарунків для дружини Тоні Матвієнко: “Дорогувато”

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян розповів про бажання Тоні Матвієнко та його ставлення до коштовних подарунків. Який сюрприз зірка зробив для дружини на день народження?

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?