Нові горизонти, партнери та “новий” Потап: екс-чоловік Каменських вразив кардинальними змінами у зовнішності

Продюсер Олексій Потапенко у новому 2024 році готовий підкорювати нові горизонти. За традицією почав із кардинальних змін у зовнішності. Чи є у цьому пафосному списку місце для Насті Каменської?

Продюсер Потап, який за останні два роки практично втратив колишню популярність, а його творчість стала постійним джерелом для “хейту” у мережі, продовжує робити спроби повернути довіру шанувальників. Так, сьогодні, 9 січня, Олексій Потапенко вперше вийшов на зв’язок після свят та озвучив свої “грандіозні” плани на 2024 рік. Перше, що впало у вічі – це новий імідж артиста. У кадрі Потап з’явився у сірих класичних штанах, білій футболці та поясній шкіряній куртці. Замість реперських аксесуарів – класична кепка восьмиклінка та стильні окуляри.

У коментарі продюсер пише, що в новому 2024 році на нього чекають нові завдання, горизонти та масштаби. Натякає на співпрацю з деякими міжнародними партнерами у галузі сучасної музики, з використанням усіх нових технологій, які допоможуть вивести його творчість на новий світовий рівень.

“Тільки вперед!”, – завершує свій пафосний пост Потап.

Чи є у планах продюсера далі розвивати світову кар’єру дружини – співачки Насті Каменських, він не уточнив. До речі, останнім часом все частіше кажуть, що шлюб Каменських та Потапа лише формальність. Скандальний блогер Роман Беспалов, який стверджує, що знає всі таємниці українських зірок, посилаючись на своїх “інформаторів з близького кола”, розповів, що пара давно розлучилася, що у Насті вже з’явився “новий покровитель”, а екс-чоловік їй потрібен лише для розкручування її нового латиноамериканського альбому.

Настя Каменських та Потап роз'їхалися по різних країнах
Настя Каменських та Потап роз’їхалися по різних країнах

Нагадаємо, що нещодавно Настя Каменських та Потап повернулися в Україну, після чого повідомили своїм шанувальникам, що відзначать Новий рік у колі “найближчих та рідних”. Чи це були одна компанія або різні люди, знаменитості не уточнили.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.