Приїхав навідати колегу Влада Яму? Сергій Бабкін показав, як проводить час з дружиною та дітьми в Нью-Йорку

Сергій Бабкін від початку повномасштабного вторгнення перебуває з дружиною та дітьми за кордоном. Днями артист засвітився в Нью-Йорку та вперше за тривалий час показав, як підросли його нащадки

Сергій Бабкін за кордоном

Від початку повномасштабного вторгнення український музикант Сергій Бабкін разом з дружиною та трьома дітьми виїхав за кордон. Наразі сім’я проживає в Німеччині. В одному з інтерв’ю Бабкін розповідав, що їх прихистив чоловік, який вже понад 15 років допомагає біженцям. Родина Бабкіних отримує соціальні виплати, як ділився раніше Сергій:

“410 євро на дорослого, на дитину 250. Житло безкоштовне, дітей взяли до школи. Батьки німецьких дітей оплачують навчання наших”

Бабкін разом із сім'єю засвітився в Нью-Йорку: старшого сина не впізнати
Бабкін разом із сім’єю засвітився в Нью-Йорку: старшого сина не впізнати

Виїзд артиста за кордон не залишився без уваги, і до сьогодні в соцмережах Бабкіна з’являються коментарі розлючених користувачів. За словами самого Сергія, намагається не реагувати. Він вважає, що рухається в правильному напрямку, а його теперішня діяльність за кордоном та благодійні концерти дають свої результати.

Бабкіни в США

Свою родину Сергій Бабкін зрідка показує шанувальникам в Instagram, проте нещодавно виконавець опублікував неочікувану світлину. На фото його дружина Сніжана Бабкіна та діти – старший син Артур, донька Веселина та найменший син Єлисей позують на оглядовому майданчику одного з хмарочосів Нью-Йорка.
На знімку можна побачити, як змінились його діти. Молодші підросли, а ось старший син, 17-річний Артур кардинально змінив стиль. Тепер на колишню зачіску хлопця не залишилось і натяку.

Бабкін разом із сім'єю засвітився в Нью-Йорку: старшого сина не впізнати
Бабкін разом із сім’єю засвітився в Нью-Йорку: старшого сина не впізнати

Відомо, що родина приїхала разом до США, аби підтримати зіркового татуся на його концертах. Наразі Сергій продовжує публікувати знімки з подорожі у Insta-storie.

Бабкін разом із сім'єю засвітився в Нью-Йорку: старшого сина не впізнати
Бабкін разом із сім’єю засвітився в Нью-Йорку: старшого сина не впізнати

За час повномасштабного вторгнення чоловік не вперше відвідує Штати. Раніше Бабкін приїздив сюди зі своїм гуртом 5’nizza, однак отримав чергову порцію критики:

“Не здивуюсь, якщо він, як Яма, залишиться в Маямі!”, – коментували користувачі

Схожі статті

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.