“Такий солодкий хлопчик”: Христина Горняк заговорила про материнство і планує сина не від Остапчука

Колишня дружина шоумена Володимира Остапчука, нотаріус Христина Горняк показала сина своєї подруги, не стримуючи справжніх емоцій. Схоже, що в майбутньому вона готова до народження свого малюка.

Після розлучення з ведучим Остапчуком Горняк стала медійною особистістю зі своєю аудиторією. Вона часто спілкується з підписниками свого фотоблогу, і нерідко більшість питань стосуються саме її розлучення. Крім того, їй вже прилітали докори з приводу того, що в 37 років вона не має сім’ї та досі не народила.

Нотаріус висловлювалася, що не переймається стосовного того, що поки не відчула на собі переваги материнства. Для неї є прийнятним, якщо дівчина в 37 років поки без дітей або захоче народити для себе, не маючи повноцінної родини та чоловіка.

Син Софії Ротару кинув оком на Христину Горняк
Христина Горняк заговорила про материнство

Втім, колишня дружина Остапчука не приховує, що вона хоче відчути щастя материнства й дуже сподівається на те, що колись це станеться. Переконана, на все свій час, і у Всесвіту свої плани.

До слова, нещодавно на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram Христина Горняк оприлюднила кадри сина своєї подруги. Блогерка власною любов’ю до дітей натякнула, що готова до материнства.

“Такий солодкий хлопчик в моєї подруги, просто неможливо!!!! Дітки – то любовна любов”, – висловилася Горняк.

Христина Горняк заговорила про материнство

Нагадаємо, Христина Горняк та Володимир Остапчук розлучилися у 2022 році. Відомо, що шоумен перебуває у стосунках з 23-річною Катериною Полтавською. Подейкують, що парочка вже живе у шлюбі, однак ще не наважилася офіційно підтвердити цю інформацію. Сама ж Христина вірить, що незабаром зможе зустріти своє щастя, вийти заміж вдруге та народити первістка.

Схожі статті

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.