Решетнік заговорив про плани на доньку: після трьох синів хоче четверту дитину. Дружина на це відповіла

Відомий український телеведучий Григорій Решетнік відверто зізнався, чи планує він з дружиною доньку. Кохана медійного чоловіка показала свою реакцію на його відповідь.

Один з найміцніших союзів в українському шоу-бізнесі Григорія Решетніка та Христини Решетнік є справжнім прикладом для звичайних родин. Пара не приховує, що в їхньому сімейному житті є непорозуміння, сварки, неприємності, однак про розлучення ніхто з них і не думав.

Одружитися пара наважилася у 2010 році. У 2013 році в Христини та Григорія народився первісток Іван, через 4 роки син Дмитро, а у 2020 році на світ з’явився третій син Олександр.

родина Решетнік
Решетнік заговорив про плани на доньку

Раніше подружжя вже висловлювалося з приводу того, що дуже любить дітей, тому хоче народити дівчинку. Утім, початок повномасштабного вторгнення дещо завадив цим планам, тому мрію про четверту дитину довелося відкласти.

До слова, у телеведучого Решетніка підписники його сторінки в Instagram знову поцікавилися, чи планують вони з дружиною донечку. За словами Григорія, вони дуже хочуть дівчинку. Не виключає того, що можуть з коханою спочатку народити, а потім всі разом чекати перемоги України.

“Так. Ми дуже хочемо! Хлопці просять вже – але домовились з ними, що після перемоги. Хоча, можливо, спочатку донечка, а потім і перемога”, – відповів Григорій.

Решетнік заговорив про плани на доньку

Дружина телеведучого Христина оприлюднила власну реакцію на відповідь чоловіка у своєму Instagram-блозі. Вона висловилася, що дізналася для себе багато корисного. Імовірно, мова йшла про висловлювання коханого про народження доньки у період повномасштабної війни.

“Зайшла в сторіз до коханого. А там такі питання. Так цікаво читати. Дізнаюсь для себе багато корисного”, – висловилася Христина.

Решетнік заговорив про плани на доньку

Будемо сподіватися, що Григорію та Христині вдасться втілити мрію всієї їхньої родини в життя, і не виключення, що це буде вже зовсім скоро.

Схожі статті

Джамала вразила стильними образами для вагітних жінок, яким ось-ось народжувати – красиво та дуже комфортно

Співачка Джамала завжди вражала своїми оригінальними образами. Навіть будучи вагітною на останньому терміні, артистка виглядає неймовірно стильно. Конкуренцію їй може становити лише Лілія Ребрик.

Відмовився від Тіни Кароль після того, як вийшов з нею в люди: 45-річний Дан Балан показав нову дівчину

Відомий молдавський виконавець Дан Балан спростував стосунки з Тіною Кароль вперше за 3 роки, але зробив це одразу після того, як з'явилися новини про нову дівчину.

Мама Камалії у шкіряному костюмі засвітилася на вокзалі: проводила доньку до Англії. Повертати Захура?

Мама найбагатшої співачки України Камалії засвітилася на вокзалі у надзвичайно незвичайному екстравагантному образі, який підкреслював її індивідуальність.

Євген Кошовий чесно розповів, чи зіпсувалися стосунки “Кварталу-95” з Оленою Кравець, яка від них пішла

Олена Кравець вже протягом тривалого часу працює над власними творчими проєктами. Ексколега артистки Євген Кошовий розповів, чи змінились їхні стосунки після, того як Кравець пішла з "Кварталу-95".

Колишня кохана Андрія Данилка розповіла про те, як негарно його покинула: навіть не розмовляли після цього

Знаменита українська акторка Радмила Щеголова, яка колись тісно співпрацювала з Андрієм Данилком вперше розповіла про стосунки з ним та відповіла на питання про роман.

І все-таки четвертого не вистачає: Ребрик зворушила смішним відео з трьома доньками та чоловіком у рожевому

Прекрасна дружна сім'я - троє чудових дочок, мила собачка, але чогось все одно не вистачає. Лілія Ребрик та Андрій Дикий натякнули на четверту дитину.