“Я знов буду вагітна”: Дорофєєва заговорила про вагітність в 2024 році і ощасливила свого коханого Кацуріна

Українська співачка Надя Дорофєєва відповіла на припущення відьми щодо її майбутньої вагітності вже в цьому році. Зірка висміяла новину та знову натякнула, що поки до свого малюка не готова.

Артистка Дорофєєва вже стикалася з розмовами про її вагітність. Востаннє зірка зробила публічну заяву, що не чекає на свого первістка в жовтні 2023 року. За словами Наді, поки вона не має такої можливості, оскільки вважає це неможливим із завантаженим робочим графіком та стресами.

Дорофєєва заговорила про вагітність в 2024 році

До слова, 33-річна співачка Надя Дорофєєва поділилася скріншотом заголовка одного з українських ЗМІ, який доповів слова відьми з приводу її вагітності у 2024 році. Артистка висміяла інформацію та жартома представила шанувальникам цю новину: “Друзі, тут є новини. Я знов буду вагітна”.

Дорофєєва заговорила про вагітність в 2024 році

Зазначимо, що відьма Марія Тиха в програмі “33 питання на Люкс ФМ” зробила такі припущення, оскільки їй випала карта “Сонце”, яка й означає народження дитини. Також вона натрапила на карти “Фортуна” та “Ієрофант”. Висловилася, якщо Дорофєєва і наважиться народити, то це скоріше буде бажання чоловіка Кацуріна. Мовляв, у кожній парі є той, хто хоче дитину більше за іншого партнера, і це нормально.

Нагадаємо, влітку 2023 року Надя Дорофєєва вийшла заміж за ресторатора Михайла Кацуріна. Попри те, що у неї немає дітей, чоловік від попереднього шлюбу з Дашею Кацуріною виховує двох – 7-річну доньку Олександру та 2-річного сина Івана.

Кацурін і Дорофєєва показали спільний відпочинок із маленьким сином
Надя Дорофєєва з дітьми чоловіка Кацуріна

Співачка зізнається, що дуже добре ставиться до спадкоємців коханого. Вони виховані та спокійні, тому з ними майже ніколи не буває серйозних проблем. Шанувальникам залишається тільки будувати теорії, коли Надя та Михайло стануть батьками спільної дитини.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.