Тіна Кароль, Аліна Гросу, Сумська та дружина Павліка: як український шоубіз відпочиває у Карпатах (фото)

Після різдвяних та новорічних свят українські зірки масово вирушили на відпочинок. Деякі в спекотні країни до моря, але більшість обирає зимові Карпати. Як проводять час знаменитості?

Якщо раніше українські зірки масово виїжджали на зимові канікули за кордон, то зараз, навпаки, з-за кордону приїжджають відпочивати до України. Як, наприклад, співачка Аліна Гросу, яка вже рік живе у Лос-Анджелесі (США), приїхала відвідати своїх батьків та маленького брата до Чернівців. Після новорічних свят вся компанія перемістилася на гірськолижний курорт до Карпат. Аліна вже встигла поділитись кількома знімками з гірського схилу, а також милою фотографією зі своїм молодшим братом Мишком.

Як український шоубіз відпочиває у Карпатах
Як український шоубіз відпочиває у Карпатах

У Карпатах після нового року засвітилася і Тіна Кароль. Артистка приїхала на захід України разом із своїм дорослим сином Веніаміном. Разом вони каталися на лижах, а також гуляли місцевими околицями.

 Як український шоубіз відпочиває у Карпатах
Як український шоубіз відпочиває у Карпатах

Четверта дружина Віктора Павліка – блогерка та засновниця дитячого бренду одягу Катерина Репяхова дорогою до Ізраїлю, також вирішила кілька днів провести у Карпатах. Незважаючи на сильні морози, Катя каталася на лижах, а також багато гуляла з маленьким сином Мишком лісом. Її чоловік Віктор Павлик у цей час давав концерти на заході України.

 Як український шоубіз відпочиває у Карпатах
Як український шоубіз відпочиває у Карпатах

Молода дружина Павліка показала, що сталося з її новим носом на морозі

Сім’я зіркових акторів Ольга Сумська та Віталій Борисюк, а також їхня спільна донька Ганна щороку після свят приїжджають до Карпат. Не стали зраджувати традицій і цього року. Зірки, як завжди, зупинилися в престижному готелі в Яремче Romantik Spa Hotel. Ольга Сумська вже встигла поділитися новими фотографіями, де показала прогулянки околицями разом із чоловіком та 21-річною дочкою. У коментарі знаменитість зазначила, що 10 років їздить до одного і того ж готелю.

 Як український шоубіз відпочиває у Карпатах
Як український шоубіз відпочиває у Карпатах

А як ви проводите зимові канікули?

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.