“Поцупила” псевдонім, скопіювала обкладинку на альбом і не пускала на сцену: скандал між Ані Лорак та Кароль

Свого часу місце української поп-діва займала Ані Лорак, а тому зовсім не дивно, що їй та Тіні Кароль приписували суперництво, так як п'єдестал є лише один.

3 роки тому Ані Лорак вперше за багато років дала інтерв’ю українському журналісту, в якому натякнула на те, що не повернулася на українську сцену тому, що нібито назад її просто не пускали.

Тоді уважні глядачі запідозрили, що мова йде про Тіну Кароль, хоча інші також припускали, що насправді Кароліна могла мати на увазі Світлану Лободу. Так чи інакше, все залишилося на рівні недосказаності, і лише нещодавно Олег Боднарчук своєму інтерв’ю повідомив, що саме Тіна Кароль усіма силами намагалася запобігти поверненню Кароліни на вітчизняну сцену.

Що не поділили Ані Лорак та Тіна Кароль

Чи вийшла Тіна Кароль заміж вдруге
Що не поділили Ані Лорак та Тіна Кароль

Примітно, що це вже не вперше і навіть не вдруге, коли Ані Лорак та Тіну Кароль підозрюють у серйозному суперництві, яке зачіпає велику кількість сфер впливу, а також взаємодію з аудиторією. Наприклад поп-діву звинувачували у тому, що вона нібито поцупила псевдонім Лорак, так як сценічне прізвище артистки навпаки дійсно читається як Лорак.

На цей рахунок артистка свого часу дала великий коментар, пояснивши, що над створенням її псевдоніму працювала величезна команда, і тому плагіату просто бути не може.

Не менш цікавим нюансом користувачі мережі почали ділитися декілька місяців тому після публікації нової обкладинки до альбому поп-діви. У співачки відкрито запитували, чому її ідея виглядає абсолютно ідентичною з промо Кароліни. Але співачка на дані закиди не відповідала.

Ані Лорак показала, як підросла її дочка від колишнього-турка
Що не поділили Ані Лорак та Тіна Кароль

Оглядач українського шоу-бізнесу Богдан Беспалов звернув увагу на обкладинку Тіни Кароль до її нової пісні “Не святі”. За його словами, він помітив схожість із обкладинкою Ані Лорак до її пісні “Я жива”.

“Тіна, поясни, це вийшло випадково чи ти “випадково” надихнулася? Хотіла зробити як краще, а вийшов трохи плагіат. Ну, надто схоже. Я не кажу, що це спеціально, я не знаю”

Нагадуємо, що 24 лютого Ані Лорак отримала неймовірну можливість помиритися зі своїми співвітчизниками, адже від неї очікували твердої позиції, але натомість артистка не тільки не підтримала свою батьківщину, а пізніше підтвердила, що допомагає росіянам.

Схожі статті

Арсен Мірзоян вразив зізнанням про своє ставлення до подарунків для дружини Тоні Матвієнко: “Дорогувато”

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян розповів про бажання Тоні Матвієнко та його ставлення до коштовних подарунків. Який сюрприз зірка зробив для дружини на день народження?

11 років без своєї душі і всесвіту: Тіна Кароль прожила ще рік без коханого Євгена Огіра – як це було

Коли 16 років тому Тіна Кароль та її чоловік Євген виходили на публіку разом, мало хто міг подумати, що ці кадри згодом стануть свого роду легендарними.

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?