Співачка Lama вперше засвітила свого молодого бойфренда: 18 років різниці не стали на заваді коханню

Українська співачка Lama зрідка ділиться подробицями свого особистого життя, однак вже протягом семи років перебуває в стосунках із молодим бойфрендом. Як виглядає чоловік артистки?

Lama про знайомство з чоловіком

Відомо, що співачка Наталя Дзюньків, більш впізнавана за своїм сценічним псевдонімом Lama, вже протягом тривалого перебуває в стосунках з чоловіком, що на 18 років молодший від неї. Пара познайомилась у 2016, тоді Наталя відпочивала у Херсонській області. Дівчина смакувала кавою, аромат якої привернув увагу незнайомця, що сидів поруч. Між ними зав’язалась розмова і з того часу вони були нерозлучними.

“Він сидів поруч і, можна сказати, прийшов на цей аромат. Ми спілкувалися днями й ночами, таке відчуття, що ніби були знайомі купу років”, – пригадує Lama.

Співачка Lama показала коханого, який молодший на 18 років
Співачка Lama показала коханого, який молодший на 18 років

Як виявилось згодом, пропри значну різницю у віці, пару об’єднували спільні теми та зацікавлення. Lama та її бойфренд захоплюються просвітницькими темами та духовними практиками:

“Можна сказати, він мене згармоніював”, – коментує співачка.

За словами Наталі, їй 48 років, а її обранцю 30, проте на ментальному рівні цієї різниці для них не існує.

Хоч зірка не часто ділиться подробицями, що стосуються особистого життя та майже не показує аудиторії свого чоловіка, днями Lama дала інтерв’ю, в якому більше розповіла про своє кохання та засвітила їхню спільну світлину. На знімку пара позує в обіймах одне одного на тлі новорічної ялинки.

Співачка Lama показала коханого, який молодший на 18 років
Співачка Lama показала коханого, який молодший на 18 років

Lama про свого чоловіка

Свою споріднену душу Наталя описує, як спокійного, виваженого, зрілого та розумного чоловіка. Однак попри риси характеру, жінка звернула увагу аудиторії і на зовнішності свого обранця:

“Його зовнішність – це окрема тема. Таке враження, що в моє життя він прийшов, як ангел-охоронець в людській подобі”, – наостанок додає Lama.

Співачка Lama показала коханого, який молодший на 18 років
Співачка Lama показала коханого, який молодший на 18 років

Схожі статті

Джамала вразила стильними образами для вагітних жінок, яким ось-ось народжувати – красиво та дуже комфортно

Співачка Джамала завжди вражала своїми оригінальними образами. Навіть будучи вагітною на останньому терміні, артистка виглядає неймовірно стильно. Конкуренцію їй може становити лише Лілія Ребрик.

Відмовився від Тіни Кароль після того, як вийшов з нею в люди: 45-річний Дан Балан показав нову дівчину

Відомий молдавський виконавець Дан Балан спростував стосунки з Тіною Кароль вперше за 3 роки, але зробив це одразу після того, як з'явилися новини про нову дівчину.

Мама Камалії у шкіряному костюмі засвітилася на вокзалі: проводила доньку до Англії. Повертати Захура?

Мама найбагатшої співачки України Камалії засвітилася на вокзалі у надзвичайно незвичайному екстравагантному образі, який підкреслював її індивідуальність.

Євген Кошовий чесно розповів, чи зіпсувалися стосунки “Кварталу-95” з Оленою Кравець, яка від них пішла

Олена Кравець вже протягом тривалого часу працює над власними творчими проєктами. Ексколега артистки Євген Кошовий розповів, чи змінились їхні стосунки після, того як Кравець пішла з "Кварталу-95".

Колишня кохана Андрія Данилка розповіла про те, як негарно його покинула: навіть не розмовляли після цього

Знаменита українська акторка Радмила Щеголова, яка колись тісно співпрацювала з Андрієм Данилком вперше розповіла про стосунки з ним та відповіла на питання про роман.

І все-таки четвертого не вистачає: Ребрик зворушила смішним відео з трьома доньками та чоловіком у рожевому

Прекрасна дружна сім'я - троє чудових дочок, мила собачка, але чогось все одно не вистачає. Лілія Ребрик та Андрій Дикий натякнули на четверту дитину.