Втретє вагітна Лілія Ребрик водить 11-річну доньку Діану Дику на манікюр: “Це в чотири рази дорожче”

Українська телеведуча Лілія Ребрик поділилася, що ходить на манікюр з 11-річною донькою Діаною. Тепер вона уявляє, як будуть наводити красу вже вчотирьох.

Акторка Ребрик нині перебуває в цікавому стані майже для кожної жінки, оскільки носить під серцем ще одну донечку. Підписники фотоблогу зірки поцікавилися у неї, чи складно їй в 42 роки виношувати дитину. За словами Лілії, перші дві вагітності, протягом всіх 9 місяців, були з токсикозом, а зараз у неї є можливість насолодитися цим прекрасним положенням без поганого самопочуття.

Лілія Ребрик та донька Діана
Лілія Ребрик водить 11-річну доньку Діану Дику на манікюр

Так, на 6 місяці Лілії вдалося приборкати токсикоз, тож тепер вона по-справжньому кайфує від третьої вагітності. До слова, в інтерв’ю, на яке Ребрик запросив ведучий Анатолій Анатоліч, спеціально для свого YouTube-проєкту “Зе Інтерв’юер”, зірка розповіла, що ходить робити манікюр зі старшою донькою Діаною, і чекає, коли їх в кріслі майстрів салону буде сидіти вже чотири.

“Ми, буквально, перед Новим роком ходили з моєю старшою донечкою на манікюр, у нас уже традиція ходити на манікюр разом. Ми сідаємо з нею вдвох, ми на один час замовляємо майстрів, так сідаємо і я кажу: “Боже, ти уявляєш, скоро нас так буде чотири стільці зайняті” Коли дівчата будуть підростати, і всі будуть разом ходити на манікюр”, – розповіла Ребрик.

Телеведуча не приховує, що обожнює сімейні луки, коли всі дівчатка в родині можуть ходити в однакових сукнях. Наразі вона все частіше думає, що після народження ще однієї доньки, вони так показуватимуться вчотирьох.

Лілія Ребрик показала свій розкішний заміський будинок
Лілія Ребрик водить 11-річну доньку Діану Дику на манікюр

Анатолій Анатоліч зауважив, що дивиться на це з іншої сторони, оскільки все виявиться в чотири рази дорожче. Лілія погоджується, що це справді недешево, а також зазначила, що неабиякі витрати будуть під час спільної подорожі. Втім, родина Диких до цього готова, адже дуже хотіла ще одну дитину.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.