Всі у захваті: нове фото Лесі Нікітюк викликало фурор у шоубізі – ноги “колишньої” Притули поза конкуренцією

Телеведуча Леся Нікітюк має не лише унікальний акторський талант і неймовірне почуття гумору, а й ефектну зовнішність. Не кожна може похвалитися такими параметрами.

Телеведуча Леся Нікітюк не втомлюється вражати шанувальників та колег не лише своїм феноменальним акторським талантом та унікальним почуттям гумору, а й ефектними фізичними даними. Так, напередодні знаменитість оприлюднила фото, яке розбурхало всю мережу. За добу знімок набрав близько 120 тисяч “лайків” і вдвічі більше коментарів, ніж решта публікацій зірки.

Леся Нікітюк викликала фурор на весь український шоу-бізнес новими фото
Леся Нікітюк викликала фурор на весь український шоу-бізнес новими фото

Причиною такої бурхливої реакції фанатів та колег із шоубізу стала поза, в якій Нікітюк знялася на нових фотографіях. Леся сиділа спершись на білу стіну в чорній куртці-косусі, тонких колготках і босоніжках на шпильці з високо задертою ногою. Зірка без краплі збентеження дивилася на камеру. У коментарі Нікітюк поцікавилася у читачів свого блогу – чи не перейшла вона “за межі”, коли зважилася оприлюднити такий сміливий кадр на багатомільйонну аудиторію.

Реакція Мережі була негайною. Одними з перших відреагували колеги із шоубізу, які емоційно висловлювали своє захоплення.

“Ох, і Леся…!!! Крута!)”, – відреагувала Олена Кравець. “Це фото «після» того , як Леся своєю прекрасною ногою дала під с**ку «всім зарамочникам”,- написала актриса Наталія Денисенко.

Знаменитий шеф-кухар Володимир Ярославський, продюсер Юрій Горбунов, співачки Тетяна Решетняк, Надя Дорофєєва, а також Даша Астаф’єва, Раміна Есхакзай, Даша Квіткова, Слава Дьомін публікації смайлами з вогнями.

“Все дуже зі смаком, і не пішло, і водночас дуже с***і! Таким ніжкам можна лише позаздрити”, – писали у коментарях.

До речі, параметри у Лесі Нікітюк дісно модельні. В одному зі своїх ранніх інтерв’ю знаменитість зізналася, що при зростанні 180 см, її об’єм грудей становив тоді 90 см, талія – 68 см, а стегна -100 см. Довжина ноги від стегна -110 см. Хоча це і менше, ніж у володарки самих довгих ніг в Україні – співачки Олі Полякової (127 см), але все одно виглядає дуже ефектно.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.