Оля Полякова розповіла про друге весілля овдовілої Тіни Кароль і вразила зізнанням: “Вийшла заміж вже давно”

Знаменита українська співачка Оля Полякова вирішила розважити своїх підписників черговим сеансом Таро та розповіла, чи вийде заміж Тіна Кароль.

10 років тому новина про смерть чоловіка Тіна Кароль розбила серце її фанатам. Біль артистки можна було відчути через екран, і незабаром вона вклала його у свою творчість. Лінійка ліричних хітів стала культовою, і хоча публіка прекрасно розуміла, що лежало у їхній основі, все одно обожнювала дані композиції.

Оля Полякова розповіла про друге весілля Тіни Кароль

Тіна Кароль прогулялася біля свого заміського особняка та впала в сніг
Оля Полякова розповіла про друге весілля Тіни Кароль

Увесь цей час Тіна відкрито говорила у інтерв’ю, що не готова відпустити свого чоловіка та поки не бажає впускати когось у своє серце. Євген залишався її благовірним. При цьому співачка не заперечувала, що в її житті присутні інші чоловіки. Лише 2021-го артистка вперше заговорила про те, що готова на більше. Мовляв, хоче народити донечку та знову пізнати щастя кохання.

Втім, офіційного обранця в неї не знайшлося. Досі зірці приписують різноманітні романи, але жоден з них вона не підтверджує. Хтось говорить, що артистка є коханкою Ігоря Коломойського, хтось пліткує про її романи гітаристом та хореографом.

Нещодавно Оля Полякова разом зі своєю дочкою Машею вирішили трохи розважитися та поворожити на особисте життя поп-діви. Жінки вирішили дізнатися, чи вийде Кароль заміж вдруге. В результаті, відповідь вийшла доволі неоднозначною. Так, весіллі як такого карти не показали, але натомість розповіли про розбите серце. Тобто, овдовіла співачка, імовірніше за все, досі дуже сумує за своїм чоловіком.

“Ой, Тіна, вже час. Хоча, чого настав час. Якби вона хотіла, вона б вже вийшла заміж давно. А так, вона з розбитим серцем досі. Ну чому Тіна Кароль випадає ось такий, а я випадаю без трусів. Вона командуватиме чоловіком”

Нагадуємо, що днями вийшла вражаюча новина про Тіну Кароль. Стало відомо, що саме поп-діва не дала повернутися Ані Лорак на сцену, на що Кароліна натякала в своєму інтерв’ю ще 3 роки тому. Тоді фанати поставилися до даної заяви з великою недовірою та заперечували можливість того, що артистка контролювала естраду.

Схожі статті

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.