“Важко підібрати слова”: Ірина Федишин вийшла на зв’язок та повідомила про велике горе в своїй родині

Відома українська співачка Ірина Федишин вийшла на зв'язок та зізналася, що переживає велику втрату. З життя пішла бабуся артистки. Детальніше в статті.

Не важливо, зірка ти чи ні, але рідні люди йдуть з життя однаково швидко та неочікувано. Зазвичай відомі особистості знаходять в собі сили вийти на зв’язок та розповісти про горе, яке проживають їхні родини.

На цей раз про велику втрату знову повідомила Ірина Федишин. Не так давно вона оплакувала смерть друзів та рідних, які пішли захищати Україну. Вперше мова йде про людину, яка подарувала їй смак дитинства.

Ірина Федишин повідомила про смерть своєї бабусі

Ірина Федишин показала справжнє закулісне життя артистів
Ірина Федишин повідомила про смерть своєї бабусі

Так, співачка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram повідомлення про те, що померла її 85-річна бабуся.

До публікації вона також додала фотографію з спокійною, а в дописі розповіла про жінку і можна сказати публічно попрощалася з нею.

“Сьогодні, на 85 році життя, не стало моєї бабусі Євгенії… Важко підібрати слова.. Це була бабуся, з якою я провела своє дитинство. Багато спогадів і найтепліших моментів”

Нагадуємо, що Ірина Федишин одразу після 24 лютого активно допомагала Україні, зокрема проводила благодійні концерти, волонтертла та привертала увагу до подій в країні. Серед оточення зірки дуже багато людей пішло захищати свою батьківщину, тому знаменитість знову і знову повідомляла сумні новини своїм підписникам.

Однак, це не завадило зірці також потрапити у гучний скандал. Так, 2022-го українці були в гніві через суддівство Ірини на Євробаченні, а також бали, які вона віддала Польщі. Артистку засудили за відсутність солідарності, про яку вона просить у інших країн. Федишин наполягала на своєму та заявила, що ставила бали принципово, виходячи із знань та навичок у музиці. І нібито навпаки намагалася бути справедливою.

Схожі статті

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.