Це невипадково: “Холостячка” Злата Огнєвіч зробила собі крутий подарунок на День народження – всі у захваті

Сьогодні, 12 січня, українська співачка Злата Огневич відзначає День народження. Який подарунок зробила собі та своїм шанувальникам артистка? Усі давно чекали на це.

12 січня 2024 року українській співачці Златі Огневич, яка запам’яталася телеглядачам ще й як героїня 2-го сезону романтичного шоу “Холостячка”, виповнюється 38 років. І хоча зараз артистка знаходиться на відпочинку в Таїланді, про важливі справи та події вона не забуває. Вранці знаменитість оприлюднила кілька публікацій у Instagram, де, по-перше, нагадала всім про свій День народження та на честь цього оголосила про збір коштів на закупівлю необхідного обладнання для однієї з бригад ЗСУ.

 Злата Огнєвіч зробила собі крутий подарунок на День народження
Злата Огнєвіч зробила собі крутий подарунок на День народження

“Найкращим привітанням буде ваш донат”, – повідомила Злата.

По-друге, співачка повідомила, що сьогодні нарешті відбулася прем’єра виходу її нового альбому «Віддаю», де можна почути такі пісні як “Не твоя”, “Троянда”, “Все невипадково” та інші.

У мікроблозі Огневич уже встигла показати кадри з кліпу, де з’явилася в дуже незвичайному образі. Замість Злати – романтичної чи вамп, шанувальники побачать співачку у зухвалому молодіжному образі у стилі хіп-хоп. Такої Злати ще не бачили.

“Дуже справжня пісня! Торкнулася душі, а вставки з вашо дитинста – розчулили, вже такий великий шлях ви пройшли…Від щирого серця хочеться побажати, щоб все найважливіше прийшло і знайшлось. Щастя і успіху вам!”,- писали у коментарях.

Нагадаємо, що Злата Огневич – це псевдонім артистки. Справжнє її ім’я – Інна Бордюг. Народилася зірка у Кривому Розі, але у свідоцтві про народження вписано місто Мурманськ, де на той час проходив службу її батько – військовий хірург. Мама Злати за освітою педагог. Коли дочці виповнилося 5 років, родина переїхала до Криму, де й проживала до останнього часу. Після школи Огневич вступила до Київського інституту музики ім. Г. Глієра. Вже тоді розпочалася її творча кар’єра.

Схожі статті

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.