“Розійшлися без драми”: ALEKSEEV завершив стосунки, які продовжувалися 10 років, і зробив це дуже вигідно

Знаменитий український продюсер та режисер Олег Боднарчук повідомив про розірвання контракту з відомим співаком Микитою Алексєєвим. Усі деталі в статті.

2014-го на музичний ринок увірвався новий талант, який швидко привернув до себе увагу та зайняв творчі позиції в чартах. Микита Алексєєв поєднав в собі усі характеристики успішного вокаліста: голос, харизма, приємна зовнішність та творчий підхід.

Його найперші хіти одразу ж стали знаковими у його карʼєрі. Такими успіхами може похизуватися далеко не кожен музикант. Усе це співак пережив у тандемі зі своїм продюсером Олегом Боднарчуком.

ALEKSEEV та Олег Боднарчук оголосили про завершення робочих стосунків

ALEKSEEV не відмовився від своїх пісень російською
ALEKSEEV та Олег Боднарчук оголосили про завершення робочих стосунків

Втім, рано чи пізно усе добігає кінця. Не дивлячись на плідну спільну роботу, обидва прийняли рішення не продовжувати контракт та розійтися. При цьому Олег не збирається забирати права у музиканта на виконання пісень, тож обидва виходять з цих стосунків мирно та з вигодою.

ALEKSEEV та Олег Боднарчук оголосили про завершення робочих стосунків

“У 2024-му спливає час дії нашого робочого десятирічного контракту, і ми вирішили його не продовжувати. Домовилися, що у нас не буде зневажливих відгуків про минулу співпрацю. Мало того, я пообіцяв: якщо моя допомога буде потрібна на початку самостійного шляху – він може на неї розраховувати. Я впевнений, що вчасне і осмислене розторгнення відносин дає новий імпульс і розвиток”

Минулого року Микита відповів на запитання своїх фанатів та зізнався, що не збирається відмовлятися від власних російськомовних пісень.

Однак пізніше, було прийняте рішення щодо їхнього перекладу. Дійсно, найперші хіти артиста, які були написані російською подарували йому карʼєру. Навіть зараз аудиторія, купляючи квитки на його концерти, розраховує почути легендарні композиції. До такого компромісу виконавець прийшов саме разом зі своїм продюсером, який зараз відправляє підопічного у вільне плавання. Що з цього вийде аудиторія зможе побачити лише з плином часу. Адже є вирогідність, щоб без підтримки Олега Алексєєв може зазнати невдачі.

Схожі статті

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.