Настав сепсис і відмовляли органи: Катерина Тишкевич вперше розповіла про кому та через кого все сталося

Знаменита українська акторка Катерина Тишкевич вперше розповіла, що з нею сталося, і як це привело до сепсису та штучної коми. Зараз зірка готова розповісти, все що з нею сталося.

Як відомо, 2 місяці тому родина Катерини Тишкевич активно просила усіх небайдужих долучитися до збору коштів, які мали направитися на допомогу акторці. На той момент і дівчина знаходилася в комі. Діагноз – сепсис.

Сім’я не розповідала, що призвело до такого стану, а також, як протікає лікування. Хіба що чоловік наголосив на тому, що стан критичний і у будь-який момент Катерина може померти. За декілька днів сім’я витратила більше 300 тисяч гривень.

Катерина Тишкевич вперше розповіла, як була введена у штучну кому

Акторку вдалося врятувати, і Новий рік вона зустріла в обіймах свого коханого чоловіка. Слабка, але жива та з хорошим настроєм. І лише нещодавно Катерина вийшла на зв’язок для того, аби розповісти, що з нею сталося. На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram вона записала лінійку роликів, в яких детально описала усе, що з нею відбувалося.

Виявляється, сепсис стався через катетер.

Катерина Тишкевич вперше розповіла, як була введена у штучну кому. Скріншоти особистої сторінки зірки

Тишкевич розповідає, що одразу відчула щось не те. Біль не припинявся, і вона просила медсестру зняти катетер, але її запевняли, що все буде добре. Повернувшись додому, сім’я також зверталася до лікарки, але й тоді на проблему не звернули увагу. В результаті, рука сильно роздулася і тоді стало зрозуміло, що мова йде про над важкий запальний процес.

Катерина Тишкевич вперше розповіла, як була введена у штучну кому. Скріншоти особистої сторінки зірки

“Кисть виглядала більш менш нормально. Ми подумали, що в мене ковід чи грип, що я підхопила його в лікарні”, – пояснила артистка у спожив акаунті.

А все сталося через поганий психічний стан акторки, які запропонували внутрішньовенно приймати антидепресанти. Лікування пішло не за планом в одеській лікарні. Тривожність та інші неприємні епізоди у Тишкевич виникають унаслідок важкої хвороби, а також поточної ситуації в Україні.

Схожі статті

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?