Юрій Горбунов зізнався, чи попрощалася Катя Осадча з минулим шлюбом насправді: все ще щаслива сім’я

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов вперше розповів в ексклюзивному інтерв'ю, які стосунки в нього та його дружини з депутатом Олегом Поліщуком.

Ще 15 років тому про особисте життя Каті Осадчої було відомо не так багато. Попри свій доволі провокаційний стиль спілкування з зірками сама телеведуча не горіла бажанням розповідати пресі про приватне. Тим не менш, на такі запитання вона завжди реагувала вкрай спокійно та майстерно ухилялася від них.

Вже пізніше стало відомо, що у її житті був коханий чоловік, з яким вона розписалася, і який назавжди зруйнував в ній віру в шлюб. В інтерв’ю Аллі Крутій зірка взагалі заявила, що не збирається більше заміж, і єдина причина, через яку вона може передумати — це народження малюка.

Юрій Горбунов розповів про стосунки Каті Осадчої та її колишнього чоловіка

Катя Осадча поділилася спогадами про свою вагітність
Юрій Горбунов розповів про стосунки Каті Осадчої та її колишнього чоловіка

З Олегом у зірки залишився спільний син. Хлопчик жив з матір’ю. З вихованням телеведучій допомагала матір. Коли Ілля Поліщук був підлітком, в його житті з’явився вітчим Юрій Горбунов. А незабаром народилися брати Іван та Данило. З батьком в нього міцні стосунки, але як з’ясувалося, Поліщук в принципі присутній у житті сімейства, навіть при тому, що їхні дороги розійшлися аж 20 років тому.

Правду про стан справ видав Горбунов. У своєму інтерв’ю для Слави Дьоміна зірка зізнався, що Поліщук навіть з’являється на дні народженні у своєї колишньої тещі. Між політиком та телеведучим прекрасні стосунки, і вони регулярно бачаться.

Примітно, що Людмила Горбунова, колишня дружина Юрія, також не пішла з життя пари. Колишнє подружжя підтримує зв’язок. Телеведучий підтвердив, що телефонує жінці декілька разів на місяць. І зізнається, що не вважає нормальним, робити вигляд, що не знає цієї людини після стількох років спільного життя.

Катерина ставиться до цієї позиції з розумінням, і судячи з усього, навіть підтримує її, адже й сама не попрощалася з Поліщуком назовсім.

При цьому і депутат, і екс-балерина вже давно влаштували своє особисте життя без знаменитостей, родині вдається підтримувати гармонійну атмосферу і з повагою ставитися до минулого свого партнера.

Схожі статті

“У нього є коханка?”: 28-річна Аліна Гросу зізналася, чому приховує обличчя свого офіційного чоловіка

Відома виконавиця Аліна Гросу не поспішає ділитися інформацією про свого обранця. Й хоча зірка публікує спільні фото, обличчя коханого завжди залишається за кадром. Що приховує жінка?

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.