Регіна Тодоренко публічно осоромилася через чоловіка: не дав співачці навіть шансу та поставив її на місце

Знаменита російська співачка та телеведуча Регіна Тодоренко знову потрапила у неприємну ситуацію через власний язик. Артистка розповіла, як їй відмовили у співпраці.

Протягом 2 років інформаційний простір навколо Регіни Тодоренко не затихає. Якщо після 24 лютого українці здебільшого були шоковані цинізмом та витівками артистки, яка зрадила свою батьківщину та публічно заявила, що обирає свого чоловіка, а не рідну Україну та батьків, то зараз здебільшого надходять новини про складне становище співачки в родині.

Вже неодноразово інсайдери повідомляли у різні віддання, що нібито Регіна хоче покинути москву, але не може це зробити через свого свекра, який має потужні зв’язки і тримає зіркове подружжя у залізних рукавицях. При цьому Влад Топалов нібито повністю залежить від нього фінансово, а Регіна навіть не може забрати своїх дітей і регулярно отримує попередження від свекра про те, що буде, якщо до цього дійде.

Регіна Тодоренко розповіла, як чоловік відмовився з нею співпрацювати

Регіна Тодоренко хоче покинути москву, але не може
Регіна Тодоренко розповіла, як чоловік відмовився з нею співпрацювати

Становище Тодоренко на телебаченні також часом викликає цікавість навіть у української публіки, адже раз-у-раз співачку ставлять на місце. Наприклад, минулого року Філіп Кіркоров публічно принизив колегу та закрив їй рота.

Але і на цей раз Тодоренко не сама розповіла, як пересічний чоловік не захотів з нею мати справу та відмовився від співпраці. Це зробила прес-служба російського телеканалу, і виникає враження, що спеціально.

Народний автор і співак із Інтернету був запрошений взяти участь у вокальному шоу. Тодоренко присутня в журі. На зйомках вона його впізнала — кілька років тому вона хотіла запросити його в шоу.

Виявилося, Тодоренко сподобався чоловік із Новосибірська ще кілька років тому, тоді він з’явився в інтернет-просторі як проект Vitalya. Артистка тоді знімала своє шоу. Хотіла, щоб чоловік виступив у неї, але він не захотів.

Що стало причиною його відмови досі незрозуміло, але загальна картина виглядає таким чином, що продюсери російських телеканалів ніби спеціально демонструють незацікавленість у Тодоренко як у медіафігурі, активно з нею працюючи.

Схожі статті

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.

Андрій Данилко розповів про своє весілля та зробив неймовірне зізнання про наречену: “Дуже трепетний момент”

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко вперше розповів про своє весілля та зізнався, яким його бачить. Що очікує на наречену артиста?

Позитив зізнався, що стане батьком та розсекретив, хто подарує йому первістка: “Найкращий друг та мотиватор”

Довгий час про особисте життя відомого українського виконавця Позитива нічого не було чути. Чоловік уникав питань про романтичні стосунки. Проте, настав час і він розповів правду.

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?