49-річна Олена Мозгова відреагувала на звинувачення у зраді від Пономарьова: “Дякую за урок, ти вільний”

Олега Мозгова дуже успішна та ефектна жінка. Проте, в особистому житті продюсерка мала чимало випробувань, а колишній звинуватив її у зраді.

Українська продюсерка Олена Мозгова мала досить бурхливе особисте життя. Жінка має трьох доньок від трьох різних чоловіків. Одним з яких, став відомий український співак Олександр Пономарьов. Вони познайомилися на вечірці, а саме Олена, як стверджує виконавець, стала ініціатором стосунків.

Олександр не сприймав Мозгову, як кохану, поки продюсерка не завагітніла та не народила Женю. Проте, й надалі, їх шлюб був більше партнерським, ніж романтичними відносинами двох закоханих людей.

“Ми дуже різні люди. Я думаю, що просто не було любові”, – розповідала продюсерка на шоу Марії Єфросиніної.

Олена Мозгова відреагувала на звинувачення у зраді від Пономарьова
Олена Мозгова відреагувала на звинувачення у зраді від Пономарьова

Після інтерв’ю Пономарьова Дмитру Гордону, де чоловік звинуватив Олену у зраду, жінка не промовчала. Вона відповіла на відвертість чоловіку. На своїй сторінці в Facebook вона виклала пост, де з ностальгією згадала про колишнього.

Олена Мозгова відреагувала на звинувачення у зраді від Пономарьова
Олена Мозгова відреагувала на звинувачення у зраді від Пономарьова

Жінка поділилася архівним фото. На ньому молоді Мозгова та Пономарьов позують разом. Одягнені вони по моді тих часів. На чорно-білому знімку продюсерка вдягнута у косуху та чорні джинси, а її обличчя закривають сонцезахисні окуляри. Майже такі ж і на обличчі Олександра. Він був вдягнутий у чорну сорочку, яку прикривав білим піджаком. У дописі вона зазначила, що пробачила всі образи ексчоловікові та впевнена, що їх стосунки не були випадковими.

“Люди зустрічаються не випадково.. ми всі одне для одного урок… Дякую за урок, ти вільний!” – написала Олена.

Олена Мозгова відреагувала на звинувачення у зраді від Пономарьова
Олена Мозгова відреагувала на звинувачення у зраді від Пономарьова

Нагадаємо, зірки були разом понад 10 років. У їх шлюбі народилася спільна донька – Євгенія. До того, чоловік сумлінно виховував Зою, доньку Мозгової від першого шлюбу.

Схожі статті

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.