“Ніколи не думала про гроші”: ексдружина Потапа Ірина Горова розповіла, яку суму грошей витрачає на місяць

Відома українська продюсерка зізналася, які суми витрачає на місяць та розповіла про основні статті її матеріальних витрат. Жінка зосередилася на інвестуванні.

Колишня дружина відомого репера Потапа Ірина Горова далеко не бідна жінка. Вона розповіла, яку суму потребує для комфортного життя. Відвертостями продюсерка поділилася з YouTube-каналом Forbes Ukraine.

Ірина розповіла, що основну суму зароблених грошей вкладає у нові проєкти, але певну частину доводиться витрачати на особисті потреби. За словами жінки, коли вона проживала за кордоном, грошей витрачала менше. Проте, після повернення в Україну, її витрати збільшилися у декілька разів. Але жінка не вважає їх захмарними, наразі сума складає приблизно три тисячі доларів.

“Ну якщо чесно, десь дві-три тисячі доларів, тому що немає куди ходити, нічого купувати. А коли була за кордоном, мені здається, то взагалі якщо тисяча доларів була, то це ого”, – зізнається Ірина.

Горова розповіла про скільки  витрачає на місяць
Горова розповіла про скільки витрачає на місяць

Горова впевнена, що кошти мають працювати, не можна думати про них, як про статки. Їх потрібно вкладати. На думку продюсерки, потрібно перш за все думати про проєкти, якими вона займається, сумлінно працювати й тоді вони будуть приносити дохід.

Ексдружина Потапа розповіла про свої витрати
Ексдружина Потапа розповіла про свої витрати

Крім того, Ірина розповіла, яка покупка стала найбільшою в її житті. хоче, це не покупка, а інвестування в будівництво власного маєтку, який за словами жінки має два поверхи та підвал.

Колишня Потапа розповіла про свої статки
Колишня Потапа розповіла про свої статки

Нагадаємо, нещодавно Ірина розповіла про відносини її ексчоловіка з сином. За словами жінки, юнак не ігнорує батька, як пишуть українські ЗМІ. На додаток, вона стверджує, що чоловіки часто спілкуються, чудово розуміють одне одного та разом зістріли Новий рік.

Схожі статті

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?