48-річна Наталія Могилевська вперше прокоментувала хейт щодо всиновлення нею двох дітей: “Це дивно чути”

Знаменита українська співачка Наталя Могилевська декілька тижнів тому здивувала мережу зізнанням про усиновлення нею 2 дівчат. Але навколо цієї новини піднявся небувалий шум.

Наталія Могилевська працює в українському шру-бізнесі більше 25 років. Артистка знайома з усіма підводними каменями, вміє швидко регулювати небажані інформаційні приводи, знає, як реагувати на скандали та критику. Навряд співачку можна чимось здивувати, адже вона вже переживала найсвітліші та найтемніші часи у своїй кар’єрі.

Наталія Могилевська прокоментувала хейт щодо всиновлення дітей

Наталія Могилевська прокоментувала хейт щодо всиновлення дітей

Від аудиторії артистка зазвичай отримувала два найболючіших запитання. Вони стосувалися фігури артистки, яка постійно змінюється, а також факту материнства, яке так і не сталося. Якщо раніше фанати вірили, що у Наталії є таємна дочка, то пізніше стало зрозуміло, що артистка бездітна.

Вона неодноразово отримувала запитання щодо своєї готовності стати матір’ю, можливих показань по здоров’ю, а також на рахунок бажання взяти малюка з дитячого будинку. На остан пропозицію зірка завжди відповідала, що в неї поруч немає чоловіка, який би взяв на себе роль батька, а тому вона не може собі дозволити таку розкіш.

І лише нещодавно Наталія зізналася, що насправді удочерила двох дівчат. Вона показала їхні обличчя. Але судячи з усього, це не заплановане повідомлення, адже днями до цього артистку бачили з маленькою дитиною на руках, яка одразу ж видала статус матері Могилевської.

Наталія Могилевська прокоментувала хейт щодо всиновлення дітей

І не дивлячись на те, що новина, насправді фантастична та щаслива, знайшлися люди, які вважають, що у цій історії щось не так. На Могилевську вилився небувалий хейт. І лише нещодавно артистка прокоментувала ажіотаж, який розрісся навколо цієї новини.

“Це дивно чути. Я залишила кар’єру на піку успіху 10 років тому і майже не випускала пісень і нічого не піарила. Всі розуміли, що я самотня і їзджу кудись в Індію. А після того повернулася, всиновила двох дітей і два роки це приховувала. Завжди знайдуться ті, хто бачить світ через призму своїх розчарувань”, – зазначила Могилевська.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.