Влад Яма має намір повернутися до України після 2-річної втечі: “Вірить, що без проблем буде жити в Києві”

Стало відомо, що знаменитий український хореограф Влад Яма має намір повернутися до Києва після 2-річної втечі. Детальніше дізнайтеся в нашій статті.

Після 24 лютого Влад Яма помітно зник з інформаційного простору. Поки його зіркові колеги активно займалися волонтерством, а також давали концерти в Україні, хореографа просто не було. Аудиторія одразу здогадалася, що імовірніше за все, він втік. І мала рацію. А через декілька місяців танцюрист додав невелике інтерв’ю, в якому зізнався, що вивіз свою родину до Сполучених Штатів Америки.

Євген Кот розповів, що Влад Яма планує повертатися до України

Слава Дьомін розкрив, чи повернеться Влад Яма в Україну
Євген Кот розповів, що Влад Яма планує повертатися до України

Публіка поставилася до цього зізнання по-різному, але з часом критика вчинку хореографа почала зростати. Влада регулярно намагається відповідати на випади в його сторону та говорить про те, що почувається набагато кориснішим в Штатах, де він має можливість збирати гроші та направляти їх на батьківщину.

При цьому вже неодноразово прозвучала думка про те, що Яма просто не збирається повертатися до Києва. Мовляв, хореограф усе життя мріяв емігрувати в США, і зараз, після 2 років мешкання за кордоном не наважиться на переїзд назад.

Але його колега Євген Кот дав абсолютно іншу перспективу на розгляд. Чоловік заявив, що нібито Влад ділився думкою про те, що обов’язково з’явиться в Україні знову. І це попри неймовірний хейт навколо його особистості.

“Десь півроку тому мені розповідали спільні знайомі, що він щиро вірить, що без проблем житиме у Києві. Не “відстрілює” те, що трапилося, думає, що якщо організує якісь збори, донатить сам – то цього достатньо”

Нагадуємо, що 2 роки тому Влад разом з родиною рушив на відпочинок до Флориди. Там сім’я знаходилася місяць, після чого повернулася до України. І вже через тиждень знову зникла. Тоді ж аудиторія стала здогадуватися, що Влад таки евакуювався разом з сім’єю.

Пізніше хореограф це підтвердив та заявив, що зробив це цілком легально. Мовляв, встиг до закриття кордонів. Але неодноразово преса та зірки підкреслювали, що фізично це було нереально.

Схожі статті

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.