Ексдружина Остапчука Горняк показала, як проводить час в Іспанії: без перешкод не обійшлось

Ексдружина телеведучого Володимира Остапчука, нотаріусиня Христина Горняк показала підписникам свого блогу, як проводить час на відпочинку в Іспанії. Без перешкод не обійшлося

Нотаріусиня Христина Горняк активно веде свій фотоблог у Instagram. Соцмережі ексдружини Остапчука налічують понад 100 тисяч підписників. Тож жінка щодня звітує шанувальникам про свої плани та повсякдення.

Нещодавно Горняк вирушила у подорож до Іспанії. У Insta-stories блогерки з’явились нові краєвиди та екзотичні смаколики. Проте відпочинок не обійшовся без труднощів, знаменитість повідомила аудиторію, що несподівано підхопила вірус та протягом 4 днів їй було зле:

“Так виглядає людина, яка вижила. Не знаю, що це було, але 4 дні я просто вмирала, дихати не могла. Ніс постійно закладений, спати складно, тіло боліло, але без температури…”, – прокоментувала Христина.

Ексдружина Остапчука Горняк показала, як проводить час в Іспанії
Ексдружина Остапчука Горняк показала, як проводить час в Іспанії

Згодом в профілі Горняк з’явився новий запис, у якому вона розповіла, що повертається з новим контентом для підписників.

“Нарешті я виходжу в stories. Скажу так друзі, мене так скосило, я була така роздратована. Я ще не повністю здорова, але мені вже набагато краще. Мені нічого не хотілось, мені хотілось просто закритись і спати, але звичайно я цього не могла зробити, я ж не вдома”, – повідомила блогерка.

Як виявилось, Христина поїхала на відпочинок до Іспанії разом з подругами, тож згодом у соцмережах жінки почали з’являтись записи з вечірок та посиденьок у ресторанах.

Ексдружина Остапчука Горняк показала, як проводить час в Іспанії
Ексдружина Остапчука Горняк показала, як проводить час в Іспанії

Як пізніше зазначила ексдружина Остапчука, планувала активний відпочинок, насичений прогулянками, однак увесь час разом із подругами лежала та куштувала смачні страви.

Також Горняк поділилась, що такий відпочинок позначився й на цифрах на вагах:

“Думаю, на терезах я точно плюс…”

Очікування блогерки справдились. За її словами, вона набрала 2 кілограми, тепер вага 37-річної Горняк становить 48 кілограмів.

Схожі статті

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.

Коли королева вже не ти: Каменських, Таюне, Мейхер – зірки, які назавжди втратили колишню популярність

Ще два роки тому вони були на піку популярності та користувалися безмежним коханням багатомільйонної аудиторії шанувальників, які не пропускали жодного концерту..

Джамала вразила стильними образами для вагітних жінок, яким ось-ось народжувати – красиво та дуже комфортно

Співачка Джамала завжди вражала своїми оригінальними образами. Навіть будучи вагітною на останньому терміні, артистка виглядає неймовірно стильно. Конкуренцію їй може становити лише Лілія Ребрик.

Відмовився від Тіни Кароль після того, як вийшов з нею в люди: 45-річний Дан Балан показав нову дівчину

Відомий молдавський виконавець Дан Балан спростував стосунки з Тіною Кароль вперше за 3 роки, але зробив це одразу після того, як з'явилися новини про нову дівчину.

Мама Камалії у шкіряному костюмі засвітилася на вокзалі: проводила доньку до Англії. Повертати Захура?

Мама найбагатшої співачки України Камалії засвітилася на вокзалі у надзвичайно незвичайному екстравагантному образі, який підкреслював її індивідуальність.

Євген Кошовий чесно розповів, чи зіпсувалися стосунки “Кварталу-95” з Оленою Кравець, яка від них пішла

Олена Кравець вже протягом тривалого часу працює над власними творчими проєктами. Ексколега артистки Євген Кошовий розповів, чи змінились їхні стосунки після, того як Кравець пішла з "Кварталу-95".