Так і живуть – тусуються, танцюють: дочка Сумської та сестра Єфросиніної засвітилися разом у Москві (відео)

У той час, як рідні ховаються по сховищах у Києві, сестра Маші Єфросініної та донька Ольги Сумської продовжують витанцьовувати на московських тусовках. У Мережі з'явилось відео.

Відео, на якому старша дочка Ольги Сумської Антоніна Паперна разом зі своїм чоловіком – російським актором Володимиром Ягличем та молодшою сестрою Маші Єфросиноною Єлизаветою тусується на дні народження спільних знайомих, оприлюднив у себе на сторінці у ТГ-каналі “Anton S” відомий блогер Антон Суворкін.

“Тоня, донька української актриси Ольги Сумської живе у Москві, як і сестра Маші Єфросиніної Ліза. Нічого проти війни не висловлювали, як жили і живуть, тусуються на московських тусовках”,- повідомляє популярний блогер.

Донька Ольги Сумської і сестра Маші Єфросиніної засвітилися на тусовці у Москві
Донька Ольги Сумської і сестра Маші Єфросиніної засвітилися на тусовці у Москві

У кадрі можна побачити, як Паперна та Яглич разом з іншими гостями грають у “ручок” під супровід російської народної пісні у виконанні Надії Кадишевой.

Донька Ольги Сумської засвітилися на тусовці у Москві
Донька Ольги Сумської засвітилися на тусовці у Москві

А молодша сестра Маші Єфросиніної Єлизавета з келихом шампанського млосним голосом вітає іменинницю.

“Жанусик, за тебе …”, – каже дівчина на камеру.

Сестра Маші Єфросиніної засвітилися на тусовці у Москві
Сестра Маші Єфросиніної засвітилися на тусовці у Москві

Нагадаємо, що з моменту повномасштабного нападу російських військ на Україну, жодна з близьких родичок українських знаменитостей так і не знайшли в собі сили відкрито висловити свою позицію щодо війні з росією. Вже майже два роки донька Ольги Сумської Антоніна Паперна та молодша сестра Маші Єфросиніної Єлизавета Ющенко вдають, що нічого не відбувається. Продовжують ходити на світські заходи та веселиться.

Дочка Сумської Паперна вийшла на російську червону доріжку

У коментарі актриса Ольга Сумська розповідала, що намагається підтримувати зв’язок із дочкою, яка багато років живе в Москві та натякала, що Тоня, як і всі жителі росії, перебуває у заручниках складної ситуації. Що висловлюватися на підтримку рідної країни дуже небезпечно, тим більше, що Паперна має двох маленьких дітей.

Ольга Сумська з дочкою Антоніною Паперною
Ольга Сумська з дочкою Антоніною Паперною

Маша Єфросиніна, яка свого часу була дуже близька з рідною сестрою зізналася, що припинила з нею будь-яке спілкування.

Маша Єфросиніна із сестрою Лізою
Маша Єфросиніна із сестрою Лізою

“Скажу чесно, як є – наше спілкування з Лізою на сьогоднішній день зведене майже нанівець”, – заявила Марія в одному з останніх інтерв’ю.

Схожі статті

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?