Так і живуть – тусуються, танцюють: дочка Сумської та сестра Єфросиніної засвітилися разом у Москві (відео)

У той час, як рідні ховаються по сховищах у Києві, сестра Маші Єфросініної та донька Ольги Сумської продовжують витанцьовувати на московських тусовках. У Мережі з'явилось відео.

Відео, на якому старша дочка Ольги Сумської Антоніна Паперна разом зі своїм чоловіком – російським актором Володимиром Ягличем та молодшою сестрою Маші Єфросиноною Єлизаветою тусується на дні народження спільних знайомих, оприлюднив у себе на сторінці у ТГ-каналі “Anton S” відомий блогер Антон Суворкін.

“Тоня, донька української актриси Ольги Сумської живе у Москві, як і сестра Маші Єфросиніної Ліза. Нічого проти війни не висловлювали, як жили і живуть, тусуються на московських тусовках”,- повідомляє популярний блогер.

Донька Ольги Сумської і сестра Маші Єфросиніної засвітилися на тусовці у Москві
Донька Ольги Сумської і сестра Маші Єфросиніної засвітилися на тусовці у Москві

У кадрі можна побачити, як Паперна та Яглич разом з іншими гостями грають у “ручок” під супровід російської народної пісні у виконанні Надії Кадишевой.

Донька Ольги Сумської засвітилися на тусовці у Москві
Донька Ольги Сумської засвітилися на тусовці у Москві

А молодша сестра Маші Єфросиніної Єлизавета з келихом шампанського млосним голосом вітає іменинницю.

“Жанусик, за тебе …”, – каже дівчина на камеру.

Сестра Маші Єфросиніної засвітилися на тусовці у Москві
Сестра Маші Єфросиніної засвітилися на тусовці у Москві

Нагадаємо, що з моменту повномасштабного нападу російських військ на Україну, жодна з близьких родичок українських знаменитостей так і не знайшли в собі сили відкрито висловити свою позицію щодо війні з росією. Вже майже два роки донька Ольги Сумської Антоніна Паперна та молодша сестра Маші Єфросиніної Єлизавета Ющенко вдають, що нічого не відбувається. Продовжують ходити на світські заходи та веселиться.

Дочка Сумської Паперна вийшла на російську червону доріжку

У коментарі актриса Ольга Сумська розповідала, що намагається підтримувати зв’язок із дочкою, яка багато років живе в Москві та натякала, що Тоня, як і всі жителі росії, перебуває у заручниках складної ситуації. Що висловлюватися на підтримку рідної країни дуже небезпечно, тим більше, що Паперна має двох маленьких дітей.

Ольга Сумська з дочкою Антоніною Паперною
Ольга Сумська з дочкою Антоніною Паперною

Маша Єфросиніна, яка свого часу була дуже близька з рідною сестрою зізналася, що припинила з нею будь-яке спілкування.

Маша Єфросиніна із сестрою Лізою
Маша Єфросиніна із сестрою Лізою

“Скажу чесно, як є – наше спілкування з Лізою на сьогоднішній день зведене майже нанівець”, – заявила Марія в одному з останніх інтерв’ю.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?